Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About 6.7Cummins

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Geforce G210M

    Okay. I had nvdan50hal.kext in there, geforce.kext(which I left alone), geforce 7&8, and the nvinject. I deleted all of them. I checked my about this mac under graphics and have the same screen as above. Except. Now I only have 1024 not 1366. And the link you gave me for the nvidia driver said it was not compatible with my OSX. Any ideas whats wrong?
  2. Geforce G210M

    Graphics by NVIDIA: Chipset Model: Graphics by NVIDIA Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x8 VRAM (Total): 512 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x0a74 Revision ID: 0x00a2 ROM Revision: NVinject 0.2.2 Displays: LP156WH3-TLA2: Resolution: 1366 x 768 Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Built-In: Yes Display Connector: Status: No Display Connected This is what I have now. Where is the QE? If I uninstall both I get a panic.
  3. Geforce G210M

    Okay that appeared to work. But froze my computer as soon as I got on the internet. Shoud I just have the nvenabler installed or nvinject too?
  4. Geforce G210M

    Okay I have a Asus UL50VT and I have snow leopard installed. Everything works just fine. The only problem I have is it is stuck in 1024x768. I tried the nvinject 0.22 and nvenabler combo. Which someone else had success with. This caused a panic at boot up. I deleted the nvenabler which then gave me a 1366 resolution. Which was great. But I played a video and it locked up the computer after about 10 seconds. And I still had no QE/CI support. So if anyone has had any luck with this card in SL, please let me know what you did! Thanks in advance.
  5. Realtek ALC269

    Okay I have a Asus UL50VT laptop. Pretty much the same as the ul30 and ul80. I have searched everywhere and cannot find a solution to my audio problem I have installed VoodooHDA, the enabler, and some other things. It shows up in system preferences, but there is no sound. Someone here has to know the solution to this. Any help would be greatly appreciated! I also have the Geforce G210m. Can't get past 1024X768 on that and no QE. Okay guys thanks in advance!!!!!!!! I'm running snow.
  6. Atheros AR8131/AR8132

    That's what I did. Mine did not work. It says connected but no internet.
  7. Atheros AR8131/AR8132

    I have leopard 10.5.6 installed on my asus ul50vt. And I have been watching this thread to get my ar8131 working. It looks like someone did it. Can someone break it down for me. I downloaded the 2 kext. in network it says en4 connected and working. But no internet. Hi, at last my AR 8131 in Asus G51J 3D laptop can be working with Leopard 10.5.4 and Snow Leopard 10.6.2/10.6.3 after installation of this a1cKext. Thanks for such a great work !
  8. I have a dual boot Asus Model UL50VT. It currently has Windows 7 and iAtkos 10.5.7. Everything is good. I wanna install SL on my external HD. I downloaded it from the usual places. I fire up Leopard put the disk in, select the external hd. Started the install. It gets 20 percent done and says install will finish after restart. So it restarts into leopard and nothing happens. It never picks up where it left off. What do I have to do???????
  9. I have the same Mobo. I have a 9800GT though. Anyhow select the following. Voodoo seatbelt fix Nvidianject 512 nvidia lan. My sound doesnt work yet. But I just finished mine an hour ago.