Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About LeeMcN

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ATi Radeon Mobility X1300

    I have got this card to be recognised now, Just i have No CI /QE . and have bad mouse tear Is there a solution to fix this thanks!
  2. ATi Radeon Mobility X1300

    so there no hope for this card??
  3. ATi Radeon Mobility X1300

    Ok.. Finally installed it and it doesn't work Thanks for the help though
  4. ATi Radeon Mobility X1300

    Ok.... Maby i wont try it. Just had to install it again and now i jst get a constant black screen
  5. Boot Problems

    i am (WAS) using iATKOS V7 on my laptop I installed it fine yesterday with windows 7 dual booting. i installed a video driver and it kept giving me KP's so i done a fresh install and even formatted my windows partition, deleted it so the hard drive was back to one partion. now when i'm installing it will install it but when it first boot i type -V and i goes straight to a black screen. it will just sit there and eventualy reboot its self Please could some one help. it was working fine yesterday Thanks
  6. ATi Radeon Mobility X1300

    lol ok, ill give it a try. thanks
  7. ATi Radeon Mobility X1300

    All i can find on there is info for the HD 4850
  8. ATi Radeon Mobility X1300

    Hey all i have installed 10.5.7 > updated to 10.5.8 Is there any drivers for the ATi Radeon Mobility X1300? everything else worked from instalation. thanks
  9. Hey all. I got iATKOS v7 working on my Acer Travel-mate 5510 CPU: AMD Turion X2 64 2.2GHz RAM: 2GB HDD: 250 GB Toshiba GPU: ATi Radeon Mobility X1300 Wireless Broadcom 94311MCG - Worked out the box Bluetooth Broadcom 92045NDM Audio Worked but quality is rubbish. Does any one know if there is any way to get the X1300 working in OSX?? i'm stuck on the lowest resolution and it horrible. Thanks in advance.
  10. Booting iATKOS v7

    Hey all I finally got iATKOS v7 install on to my Acer Travelmate 5510 Now i cannot get it too boot when its booting off the HDD it gets to the Apple logo (not even a spinning circle) and just continues to hang there if i tell it to do the "-v" thing it just show a black screen. and i let it sit there for over an hour. is there away to fix this. Thanks --------------------------------------- Ok now i fixed this by installing a diffrent kernel , but now i get Waiting for root
  11. body { background: #FFFFFF; margin: 0px; padding: 4px; font-family: Verdana, arial, sans-serif; font-size: 10pt; } Hey all I'm Trying to install iPC 10.5.6 on my AMD Laptop Acer Travelmate 5510 AMD Turion LT-60 2.2GHz 2GB Ram 250GB SATA2 HDD I boot the disk and run in F8 mode and type v- to see the thing in action. it all looks good then gets stuck at " waiting for root device" i assumed this was my HDD and formatted the whole thing to HFS+ with no luck. Is there anything i can doo? Thanks
  12. Leopard Laggy

    Hi manual, My sound dont stutter at all i can play music fine.
  13. Leopard Laggy

    Hi Kahn, I shall do that. thanks. Hi U.C where shall i get the vanilla install from thanks lee.
  14. Airport card

    Hey all i have just installed Kalyway 10.5.2 on my computer fine the only thing that dont work is my wireless card (TP-Link TL-WN550G) So i have decided to buy a new one Even though these cards say airport compatible This) Will they work on these OSX86 versions. Thanks!
  15. Leopard Laggy

    Hi Khan. I installed Kalyway 10.5.2 AMD The kernel i am using is the AMDsleep i think i dont know im new to this is it Darwin 9.2.0? Also does any one know how to get 5.1 sound working? ALC 888 on windows i use the realtek hd audio utities and select a few output to become one. Eg. Center and subwoofer virtualize to one output can this be done on the mac? Thanks