Jump to content

ssds

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

About ssds

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. No... i guess... didnt touch anything, just used 3.1.0 without changes.
  2. Yosemite: VER 3.1.0 stopped work after huge transfere data from network (doing fist time machine backup) After transfere 200 of 600GB the driver stopped work. Only restart fixed. Back to 2.4.14 - by far the most stable driver for my intel network until now, could transfer the remaining 400 gb to time capsule without any driver crash
  3. yes my problem is with final yosemite version. My usb install pen wont work as supposed. I used this topic to make all my usb's for install betas and GMC's. And all work. No sure if the problem is this new scipt or last clover. Clover boot fine, but seems like missing something on pen, won't start the installation. I tried every boot options.
  4. i m booting from usb, using last clover efi boot. Selecting usb on clover menu wont do nothing on other hand i can boot all my others yosemite beta partitions (beta 6 and GMC3).
  5. Wont work for me. In clover boot menu, when i select usb yosemite install, nothing happen .
  6. didn't check... my bad. need to replace the kext to check it right now (with replaced plugin) only found this in kernel log +0000 kernel[0]: Intel82574L::setLinkStatus - not active 1face000, 0 +0000 kernel[0]: Ethernet [intel82574L]: Link up on en0, 1-Gigabit, Full-duplex, Symmetric flow-control, Debug [796d,af48,0de1,0200,cde1,3800] +0000 kernel[0]: Intel82574L::setLinkStatus - active 1face000, b btw, i m not coder, going to post the 2 versions of info.plist 10.9.1 and 10.9.2. Maybe you can find what is the problem 10.9.2 with edits (not working) <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>BuildMachineOSBuild</key> <string>13C40z</string> <key>CFBundleDevelopmentRegion</key> <string>English</string> <key>CFBundleExecutable</key> <string>Intel82574L</string> <key>CFBundleGetInfoString</key> <string>2.6.2, Copyright Apple, Inc. 2009-2013</string> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.Intel82574L</string> <key>CFBundleInfoDictionaryVersion</key> <string>6.0</string> <key>CFBundleName</key> <string>Intel82574L</string> <key>CFBundlePackageType</key> <string>KEXT</string> <key>CFBundleShortVersionString</key> <string>2.6.2</string> <key>CFBundleSignature</key> <string>????</string> <key>CFBundleVersion</key> <string>2.6.2b1</string> <key>DTCompiler</key> <string>com.apple.compilers.llvm.clang.1_0</string> <key>DTPlatformBuild</key> <string>5A2053</string> <key>DTPlatformVersion</key> <string>GM</string> <key>DTSDKBuild</key> <string>13C40z</string> <key>DTSDKName</key> <string></string> <key>DTXcode</key> <string>0501</string> <key>DTXcodeBuild</key> <string>5A2053</string> <key>IOKitPersonalities</key> <dict> <key>Intel82574L</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.Intel82574L</string> <key>Driver Parameters</key> <dict> <key>Enable TSO</key> <false/> <key>Flow Control</key> <string>Transmit and Receive</string> <key>Maximum Interrupt Rate</key> <integer>8000</integer> <key>Offload TCP/IP Checksum</key> <true/> <key>RxAbsoluteTimer10</key> <integer>300</integer> <key>RxAbsoluteTimer100</key> <integer>300</integer> <key>RxAbsoluteTimer1000</key> <integer>64</integer> <key>RxDelayTimer10</key> <integer>25</integer> <key>RxDelayTimer100</key> <integer>25</integer> <key>RxDelayTimer1000</key> <integer>0</integer> <key>RxDescriptorCount</key> <integer>1024</integer> <key>TxDescriptorCount</key> <integer>1024</integer> </dict> <key>IOClass</key> <string>Intel82574L</string> <key>IOPCIMatch</key> <string>0x10D38086 0x104b8086 0x10f68086</string> <key>IOPCITunnelCompatible</key> <true/> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> <key>IOResourceMatch</key> <string>IOKit</string> </dict> </dict> <key>OSBundleLibraries</key> <dict> <key>com.apple.iokit.IONetworkingFamily</key> <string>1.5.0</string> <key>com.apple.iokit.IOPCIFamily</key> <string>1.7</string> <key>com.apple.kpi.bsd</key> <string>8.10.0</string> <key>com.apple.kpi.iokit</key> <string>8.10.0</string> <key>com.apple.kpi.libkern</key> <string>8.10.0</string> <key>com.apple.kpi.mach</key> <string>8.10.0</string> </dict> <key>OSBundleRequired</key> <string>Network-Root</string> </dict> </plist> 10.9.1 with edits (working) <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>BuildMachineOSBuild</key> <string>12C32</string> <key>CFBundleDevelopmentRegion</key> <string>English</string> <key>CFBundleExecutable</key> <string>Intel82574L</string> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.Intel82574L</string> <key>CFBundleInfoDictionaryVersion</key> <string>6.0</string> <key>CFBundleName</key> <string>Intel82574L</string> <key>CFBundlePackageType</key> <string>KEXT</string> <key>CFBundleShortVersionString</key> <string>2.3.0</string> <key>CFBundleSignature</key> <string>????</string> <key>CFBundleVersion</key> <string>2.3.0b4</string> <key>DTCompiler</key> <string></string> <key>DTPlatformBuild</key> <string>4F250</string> <key>DTPlatformVersion</key> <string>GM</string> <key>DTSDKBuild</key> <string>12C32</string> <key>DTSDKName</key> <string></string> <key>DTXcode</key> <string>0440</string> <key>DTXcodeBuild</key> <string>4F250</string> <key>IOKitPersonalities</key> <dict> <key>Intel82574L</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.Intel82574L</string> <key>Driver Parameters</key> <dict> <key>Dump EEPROM</key> <false/> <key>Enable TSO</key> <false/> <key>EnableLowPwr</key> <integer>1</integer> <key>Flow Control</key> <string>Transmit and Receive</string> <key>Maximum Interrupt Rate</key> <integer>8000</integer> <key>Offload TCP/IP Checksum</key> <true/> <key>RxAbsoluteTimer10</key> <integer>300</integer> <key>RxAbsoluteTimer100</key> <integer>300</integer> <key>RxAbsoluteTimer1000</key> <integer>64</integer> <key>RxDelayTimer10</key> <integer>25</integer> <key>RxDelayTimer100</key> <integer>25</integer> <key>RxDelayTimer1000</key> <integer>0</integer> <key>RxDescriptorCount</key> <integer>256</integer> <key>TxBadPackets</key> <integer>0</integer> <key>TxDescriptorCount</key> <integer>512</integer> <key>TxQueueSize</key> <integer>4096</integer> <key>WaitForLinkUp</key> <integer>6000</integer> </dict> <key>IOClass</key> <string>Intel82574L</string> <key>IOPCIMatch</key> <string>0x10D38086 0x104b8086 0x10f68086</string> <key>IOPCITunnelCompatible</key> <true/> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> <key>IOResourceMatch</key> <string>IOKit</string> </dict> </dict> <key>OSBundleLibraries</key> <dict> <key>com.apple.iokit.IONetworkingFamily</key> <string>1.5.0</string> <key>com.apple.iokit.IOPCIFamily</key> <string>1.7</string> <key>com.apple.kpi.bsd</key> <string>8.10.0</string> <key>com.apple.kpi.iokit</key> <string>8.10.0</string> <key>com.apple.kpi.libkern</key> <string>8.10.0</string> <key>com.apple.kpi.mach</key> <string>8.10.0</string> </dict> <key>OSBundleRequired</key> <string>Network-Root</string> </dict> </plist>
  7. any one have intel card working after 10.9.2? i m using PCI card Intel EXPI9301CTBLK. Before 10.9.2 to make it work i just edit the IONetworkingFamily.kext and add vendor id and remove some lines. After 10.9.2 this edits stopped work. I found a workaround, replacing the Intel82574L.kext inside IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/ for the old one (10.9.1) already with my edits Any one with same problem?
  8. After 10.8.5 and Mavericks i had to quit from this kext. None of my boards with intel lan, are stable with this kext(10.8.5 or 10.9), lan stop work after heavy lan traffic, the copied file hangs and finder need hard restart. I have 1 boards with intel lan, GA-Z87X-UD3H and 2 intel PCI cards, Intel EXPI9301CTBLK (2 versions). In one of the boards just need to change to on board lan - realtek , and on EXPI9301CTBLK had to use the method of editing IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/Intel82574L.kext to put vendor and device ID 0x10D38086. Going to wait for future releases, right now is very unstable .
  9. Hi guys i have this 2 messages on my log The IOUSBFamily did not receive enough extra current for the SuperSpeed device (HubDevice) at 0x15500000, asked for 400mA but got 0 mA The IOUSBFamily did not receive enough extra current for the SuperSpeed device (HubDevice) at 0x15600000, asked for 400mA but got 0 mA Anyone here, with same board, can confirm this messages? i need to know if is my board problem or generic bios problem. thanks
  10. Problem solved Was a bios configuration, i have forced a SD card reader to be treated as CD-ROM. For some reason all usb devices (drives) were treat as CD-ROM too. After put it to auto, everything is working now Great, one problem solved Mavericks installation: After some work around with Graphics, i found that my GTX 670 only boot with GraphicsEnabler=No and using only one Display connected to DVI-Port. Cheers
  11. Do you have this board? Maybe is some config in Bios. Using a sata disk partition i can boot. I d like to ear some one with the same bord (F7 Bios) boot with any pen.
  12. what you mean? my usb have only 1 partition. This pen work perfect on other hacks i have
  13. i have this board, but can't boot with USB installation pen Can you confirm its possible to boot with USB? thanks
×