Jump to content

Lil W

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Lil W

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. so you did tried some ACPI options in BIOS setup? dell needs to do something with this problems
  2. I read somewhere, they said Quickset is used to call by BIOS, now it was controlled by ACPI, so we need to play around with ACPI options in BIOS setup. Because I reverse my system back to BIOS so I can't check with UEFI. If you guys still on UEFI, I wonder if you could check the ACPI options and try to reinstall quickset on windows 8 to see if it fixed?
  3. I'm registered here for a long times, that time I used dell vostro 1500, but now new Dell XPS L702X. First, I want to thanks for the A19 BIOS mod so I can enable UEFI boot, I can run windows 8 on uefi which is faster. Second, I realize I'm not only the one face with "Dell Quickset" and "Fn+F2" hang my laptop. so this is maybe the bios problems, and it somehow very annoying.. I don't know if there is anything wrong with the bios settings, 'cause everything is just fine in windows 8 MBR. I'm going to restore default settings for the bios to see if these problems gone. otherwise, I think I will go back to poor BIOS performance. Dell hide these options maybe because of those reasons?
  4. Dell Vostro 1500 Mega Thread

    I don't know what wrong with my Laptop. I must reinstall iATKOS v2i and then reinstall iATKOS v5i with boot -x -f. after that i using the combo update iDeneb 10.5.7 (must backup the driver and extension before the combo update). my laptop working well now, except Reboot and Shutdown, not yet test on sleep but I'm pretty sure it's not work.
  5. Dell Vostro 1500 Mega Thread

    Hi guys, i followed this topic for 2 days, and happily that i can install iPC 10.5.6 working great on my Vostro 1500. This morning, i using iDeneb 10.5.7 combo update and my system got a problem like PS/2 not working anymore, so I can't patch the kernel 'coz i can't type password Because of that, I decide to reinstall, but the problem is i can't boot from DVD iPC anymore, i dont know what's going wrong with that, i try all of options to boot. When boot from DVD, at F8 screen, i think that i forgot what boot option to boot with iPC 10.5.6. I wonder if you can help me with that. Thank a lot This is my Laptop config. Dell Vostro 1500 Intel Core 2 Duo T7300 @ 2.0 GHz Intel 965PM Express chipset 160GB Toshiba - but i use Western External HDD 1TB to install iPC (it's working well until my stupid decided this morning) 2GB RAM DDR2 667MHz Nvidia GeForce 8600M GT 256MB 1280x800 Sigmatel 9205 Broadcom 440x 10/100 Integrated LAN Intel Wireless WiFi Link 3945ABG
×