Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Kaptain Yui

Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Kaptain Yui

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. whos got final cut on there pc help me :(

    New Fix has been found.......... I tried deleting qmaster.frmaeworks and final cut ran fine but i lost compessor. So the fix for this is actually the ethernet. go into your library/preferences/systemconfiguration/NetworkInterfaces.plist edit that file with text edit you have to make your ethernet en0 rather then it being en1 you can delete en0 completely this is what i have on mine I have UD3R Gigabyte built in lan. Now FCP Compressor and internet work Whoo Hooo!!!! <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Interfaces</key> <array> <dict> <key>Active</key> <true/> <key>BSD Name</key> <string>en0</string> <key>IOBuiltin</key> <false/> <key>IOInterfaceType</key> <integer>6</integer> <key>IOInterfaceUnit</key> <integer>0</integer> <key>IOMACAddress</key> <data> AB/Q3BXO </data> <key>IOPathMatch</key> <string>IOService:/AppleACPIPlatformExpert/PCI0@0/AppleACPIPCI/PEX4@1C,4/IOPCI2PCIBridge/ethernet@0/com_psystar_RealtekR1000/IOEthernetInterface</string> <key>SCNetworkInterfaceType</key> <string>Ethernet</string> </dict> <dict> <key>Active</key> <true/> <key>BSD Name</key> <string>fw0</string> <key>IOBuiltin</key> <true/> <key>IOInterfaceType</key> <integer>144</integer> <key>IOInterfaceUnit</key> <integer>0</integer> <key>IOMACAddress</key> <data> AK9KQwAAH9A= </data> <key>IOPathMatch</key> <string>IOService:/AppleACPIPlatformExpert/PCI0@0/AppleACPIPCI/HUB0@1E/IOPCI2PCIBridge/pci104c,8024@6/AppleFWOHCI/IOFireWireController/IOFireWireLocalNode/IOFireWireIP/IOFWInterface</string> <key>SCNetworkInterfaceType</key> <string>FireWire</string> </dict> </array> </dict> </plist>
  2. Crash with Final Cut Studio 5.02 on 10.4.7

    This worked for me I dont use compressor i dont have it installed so i cant say if compressor does not work. im a install righ now and get back to you guys incase someone has same problem.
  3. Final cut pro 6 crash on Hackintosh

    I am having the same problem. I even tries final cut 5 and 6 both crash the exact same way. Compressor, dvd studio, everyting else works fine just final cut pro. If you found a fix please let me know.