Jump to content
InsanelyMac Forum

Raj_1990

Members
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

About Raj_1990

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    india
  1. REQ: Mountain LION DP4 checksum

    i bet on july 25th....looks like apple will release new operating system every year....for hackintoshers like us it gives us a good opportunity to tweak and play with OS X and make it work perfect for you. but for real mac users, they have to spend 20$+ every year just for minor upgrades
  2. ok my situation is kind of strange here...i can't see the previews/thumbnails of stacks on my dock. The applications stack works fine but the documents and downloads stack will not show any previews.... tried, repair disk using disk utility repair permissions using disk utility and also with KextUtility deleted the com.apple.finder.plist file in /Users/Me/Library/Preferences nothing worked. i'll attach previews so that u people can get a better picture of my problem. Any help will be appreciated My Specs: OS X Lion 10.7.4 Core i5 2500K 3.3GHz ASUS P8H77 M-Pro 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz Ram ATI 4670 1GB DDR3 Graphic Card
  3. i have a ATI 4670 1GB graphic card which works fine if i use the flicker boot file in snow leopard and leopard. For lion i have to use the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] utility which detects my graphic card properly. But how am i suppose to use this card on M-Lion ?? Can i install [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] on M-Lion ignoring those kexts that can cause kernel panic ??
  4. Poor Video Editing Performance

    thank you Zarac...will try what u said and post the progress soon
  5. hey guys, i installed mac on my pc so that i can use Final Cut Pro since i am a film editor. i record movies using a decent DSLR camera...the canon EOS 60D... it records in 1080p full HD with very good video quality. However when i export the movie after editing, the quality dramatically drops....i used other software like the premiere pro for mac on my hackintosh, but still the output is of very poor quality. But when i do the same on windows, the quality is very good. Is it because of the graphic card or the driver ?? is there any way i can get better output quality from my hackintosh ?? My Specs : Core2Duo 2.66Ghz 2GB Ram ATI 4670 1GB Graphic card Lion 10.7.2 P.S : i have no other display issues with my mac...everything is fine except the video editing thing...
  6. for pentium d users....sorry out of luck....Lion doesnt support pentium d processors....get a c2d processor....they are very cheap these days...u need not change ur motherboard...only changing the processor will work for u...no more hassle...
  7. kernel panic... help :(

    u have an intel atom processor...it has very limited support for Lion....so i guess ur mac is booting in 64 bit mode....try what osteneightysix said....
  8. [Solved] ATI 4670 1GB On Lion

    never mind guys...managed to get everything work using default kexts and graphicsenabler set to yes in boot.plist and installing [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] thanks to tony
  9. Lion Pentium 4 Install

    if it says that ur system is not supported...jst replace the original OSInstall.mpkg with this one and it will work... OSInstall_Modified_.zip
  10. hey guys i jst installed Mac OS X lion by using the "HackBootLion" method and all went fine...the system boots up if i remove my graphic card which is an ATI Radeon 4670 1GB DDR3 from MSI Corp.But if i insert my graphic card and boot up, it will stop at [ PCI Configuration Begin ] and nothing happens. Here are the fixes i used to get it working... 1.Inserted my deviceID i.e 0x94901002 into the info.plist in ATI4600Controller.kext and got a negative result 2.Tried to copy the "Flicker boot file", the same that worked for me on Snow Leopard and the system will not even boot 3.Used kernel flag "AtiConfig=Flicker" by setting GraphicsEnabler to Yes also No but no use 4.Used the 'legacy kexts from nawcom' i.e EvilAppleACPIPlatform.kext and EvilIOPCIFamily.kext and i got through the [PCI Configuration Begin] but system stops at DSMOS has arrived 5.Used Kernel flag PCIRootUID=0 still no result 6.Used npci=0x2000 and got passed through everything....it even says device detected at slot - 1 and lion boots up but i'm stuck at 1024x768 resolution and 3mb graphics.... Note : I modified the ATI4600Controller.kext only for the 1st step by adding deviceID and changing the value to "Flicker" inside the info.plist. For the rest of the steps i used the default kext. Also i did not modify any other kexts rather than the ATI4600Controller Note : I am using chameleon 2 RC5. Some told me to use the chimeria boot loader method but i didnt try that one. So if someone managed to get 4670 working...please help me. I will attach the PCI Configuration Begin Screen and also the legacy kexts from nawcom incase someone finds them useful... EvilAppleACPIPlatform.kext.zip EvilIOPCIFamily.kext.zip
  11. i want to build my own hackintosh and i dont want to do it the hard way. so if anyone here did a clean install of lion with working audio,lan and graphics, please take time to post your hardware requirements.....also post the model number of ur processor (eg. core2duo E6850) nd motherboard....thanks in advance
  12. Lion Installation via DVD without any BootCD

    can someone make a generic dvd and upload it ?? it wil be very useful especially for noobs...
  13. Disconnecting randomly

    even i am facing the same problem on my system. here are my specs : core2duo atheros attansic L2 ethernet card 4gb ram ati 4670 well the problem is i loose my internet connectivity when ever i launch a torrent application. and nothing seems to fix it and i have to do a system reboot to fix it. can anyone help me out ??
  14. @LatinMcGyver75 thankz bro...that helped me a lot.....
  15. i installed snow leopard 10.6.7 yesterday using the nawcom method. it automatically activated my internet connection and asked for my apple id and password during the 1st boot. i provided all the details 'coz i have an apple account and it automatically filled all my details like name, phno, address etc in the next step nd also sent all my details to apple. my question is will apple sue me for doing this ?? 'coz i know by installing snow leopard on non-apple computers will violate all of apple's software rules...nd we have to note tha fact that apple sued a person just for leaking the audio interface setup of garageband which is of no use. we also know the fate of Gizmodo for leaking the next iphone prototype pics...he was sued and all his computers were seized....will this happen to me ?? please help....nd i will remove all the apple stuff from my computer if at all apple tries to catch me....plzzz...helpppp
×