Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About sirdemonbrown

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. [GUIDE] Lion 10.7 on Asus X58 (LGA 1366) i7 9xx

    i've got an ASUS P6T Deluxe V2 - i920 - 6 gigs could someone provide the latest DSDT? also, after running the combo update and running the Recrendae script, is there a way to run an OSX install off of a USB stick or DVD in order to use the Terminal (easy i know - i have a Snow Leopard Install DVD) and Kext Wizard (but what about this?)? i'm still running 10.7.2 at the moment, btw. thanx!!
  2. [GUIDE] Lion 10.7 on Asus X58 (LGA 1366) i7 9xx

    heylo! i'm having trouble with the USB Boot creation. my motherboard is a P6T Deluxe V2. Lionize 1.06 8GB USB flash drive (GUID format) and labeled "USB Boot" Lion 10.7.1 - (Install MAC OS X Lion.app) Lion 10.7.2 - MacOSXUpd10.7.2.dmg placed in the BOX folder after running Lionize and choosing P6T Deluxe V2, Lion is installed on the USB drive. when i try to boot from the USB drive, it doesn't boot at all. it just hangs immediately. i then tried installing Chimera via [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] (Lion version) on the USB drive. that works. i am given the option to boot from Mac OS X Base System. when i choose to boot from the USB drive, it then says it can't find mach_kernel. there isn't a mach_kernel in the root directory of the USB drive. and yes, i have SHOW ALL FILES enabled. so what am i missing? thanx! sirdemon
  3. has anybody gotten the HDMI and DVI to work simultaneously on an ASUS GeForece 210 1GB Silent? i can use DVI and HDMI if i boot into Windows 7. thanx! sirdemon
  4. heylo! i installed a Samsung 470 SSD drive on my 1st generation MacBook Pro. it works pretty well, but i'd like to update the firmware to the latest revision. from the Samsung support site, i downloaded and created (via the Windows 7 Samsung software) a FreeDos USB bootable thumb drive with the required Samsung firmware installer. i actually have successfully used this to update the firmware on my Samsung 470 SSD that resides in my Hackintosh. however, on my MBP (using reFit), the booting of the USB drive hangs. so what's the trick? thanx! sir demon brown
  5. Which Generic USB3 card to buy?

    heylo! i'm thinking of buying a generic USB3 (NEC chipset) PCI-e card. i've heard there has been success with a hacked Lacie kext. so which cards are known to work? thanx! sir demon brown p.s. attached is the modbin! Lacie driver and kext USB3_modbin_patched_PXHCD.kext.zip
  6. hey all, i just updated to 10.6.5. my Ethernet connection is not recognized when i boot into 32bit mode. the connection is fine if i boot into 64bit mode. i have a UAD2 music card that only works in 32bit with OSX. i'm using Chameleon RC5 r619 bootloader. i installed the latest 1.15 dgobe installer. i assume i need to edit a .kext file. help? thanx! sir demon
  7. Broadcom 4311 recognized but won't turn on in 10.6.2

    after battling, i finally remembered that there was a tiny switch on the front of my Aspire 3680 that turns the wifi on/off. just after powering on, i moved the switch to activate the wifi. now it works! very simple, but overlooked for days!
  8. heylo! i did a fresh install of SL on an Aspire 3680 notebook. the wireless card is a Mini-PCI Dell 1390 (Broadcom 4311). the wireless symbol appears in menu bar, but is off. if i try to turn it on, nothing happens. i tried running the 43xx shell script stickied in this forum to no avail. i've upgraded SL to 10.6.2. everything else seems to be working fine. any ideas? thanx! -=> s.d.b.
  9. Internal Display GMA950 Laptop its not working! Aspire 3680

    heylo! i'm trying to install SL 10.6 on my girlfriend's Aspire 3680. i found some Extensions via a YouTube video. crazy i know. http://www.youtube.com/watch?v=ud8yuKT-GnI these are the kexts i have in my Extra folder: AHCIPortInjector.kext ATAPortInjector.kext AppleIntelPIIXATA.kext IOATAFamily.kext OpenHaltRestart.kext PlatformUUID.kext SleepEnabler.kext (actually disabled - caused kernel panics) VoodooBattery.kext VoodooHDA.kext VoodooPS2Trackpad.kext fakesmc.kext (v2.5) i am having the same issues as the person above with regards to video. so installing natit is the answer? also, the keyboard and trackpad aren't working. ethernet and wireless are not as well. i've repaired the permissions and used kext utility on the Extensions folders. i'm booting with Chameleon RC4 and Netkas' PC-EFI 10.6. does the Empire EFI have something different going on. i do not have a DSDT.aml in place. can anyone provide one for me? thanx! sir demon
  10. Slow Hard Drive Performance ICH10

    hmmm... i hope there's a real fix! thanx to everybody who is working on it! i just got my parts for my new computer build from Newegg. Asus P6T Deluxe 2. i haven't opened it and now i wonder if i should eat the restocking fee and get a Gigabyte board instead. :/
  11. thanx guys! i'm building my system this week. just got my parts from Newegg. muchas gracias!
  12. after snooping around the last couple of days, i have figured out that the problem does indeed lie with the firewire defaulting to full-secure mode. i have tried the following: installed Chameleon 2.0 RC2 installed AnV's AppleSMBIOS.kext installed AnV's 9.8 kernel bought a PCIe firewire card with a Lucent 5091 chipset. found out my motherboard firewire chip is a TI 8023. help!
  13. after snooping around the last couple of days, i have figured out that the problem lies with this error: "ERROR: FireWire unable to determine security-mode; defaulting to full-secure" i have tried the following: installed Chameleon 2.0 RC2 installed AnV's AppleSMBIOS.kext installed AnV's 9.8 kernel bought a PCIe firewire card with a Lucent 5091 chipset. found out my motherboard firewire chip is a TI 8023. still no progress!
  14. i thought i should note that during the boot process i get this message: "FireWire unable to determine security-mode; defaulting to to full-secure"
  15. NTFS & NTFS-3G in 10.5.8

    heylo! i just did an upgrade from 10.5.2 > 10.5.7 > 10.5.8 using iDeneb's combo installers. i'm using Qoopz 9.8 kernel which is doing very well thus far. a quirk has appeared now with regards to the NTFS implementation though. i have 2 NTFS drives. one appears as strictly NTFS and i can not write to it. the other appears as NTFS-3G. i downloaded NTFS-3G and reinstalled it, but to no effect. how do i fix this? thanx! sirdemon ZEBRA: Capacity: 222.99 GB Available: 14.54 GB Writable: No File System: NTFS BSD Name: disk1s2 Mount Point: /Volumes/ZEBRA TINY: Capacity: 9.76 GB Available: 2.86 GB Writable: Yes File System: NTFS-3G BSD Name: disk1s5 Mount Point: /Volumes/TINY