Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Konio

Members
  • Content count

    22
  • Joined

  • Last visited

About Konio

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. [Asus K52J] Installing Snow Leopard?

    I have a k52jc and i can tell you this: Snow leopard works without graphics acelaration, and no ethernet. Only 1024*768
  2. I there guys im trying to install lion using a 10 gb partiton i followed the tutorial closely and double checked every step now im trying to boot the lion partion for installation but i simply cant, at first it was frezzing at the DSMOS HAS ARRIVED message, but after some tweking it no longer frezzes there now i have a diferent error after the DSMOS message a few minutes after this error starts poping up every few seconds [sendHCIRequestFormated] ### ERROR: [0x0402] (HCI Inquiry Cancel) -- Send Request Failed (err = 0x0012 (kBluetoothHCIErrorInvalidHCICommandParameters)) Im using a core i3 370m, nvidia 310m with optimus, therefore consider that an intel HD graphics, the bootloader that im using is Chameleon-2.0-RC5-r1083, i dont know how much info i should provide but you you need anything just let me know. Thank you for your time.
  3. Freeze No DSMOS HAS ARRIVED

    ok entao la terei que esperar...
  4. Freeze No DSMOS HAS ARRIVED

    ninguem me consegue ajudar?
  5. Freeze No DSMOS HAS ARRIVED

    desculpe a demora na resposta mas andei muito ocupado e nao tive oportunidade de fazer o que me disse mais cedo, ora entao segui o tutorial e agora o pc ja nao faz frezze na menssagem do DSMOS mas continua a nao arrancar o ecra de instalação, depois de aparecer umas menssagens sobre dicionarios, e apartir dai começam a aparecer uma menssagem de erro, de x em x segundos sempre a mesma menssagem [sendHCIRequestFormated] ### ERROR: [0x0402] (HCI Inquiry Cancel) -- Send Request Failed (err = 0x0012 (kBluetoothHCIErrorInvalidHCICommandParameters))
  6. Freeze No DSMOS HAS ARRIVED

    pois mas eu nao tenho uma pen de 8 gbs logo nao posso usar esse tut.
  7. Freeze No DSMOS HAS ARRIVED

    eu nao instalei ainda, eu estou na fase em que devia correr a instalação, depois de ter feito a partição com os ficheiros necessarios.
  8. Freeze No DSMOS HAS ARRIVED

    por acaso nao estou a usar placa ati, tou a usar algo pior placa intel HD graphics -.- com uma nvidia com tecnologia optimus... mas vou tentar o que disseste e o teu MBR a ver o que da. Update: sem qualquer alteração exactamente o mesmo problema DSMOS HAS ARRIVED e depois freeze autentico.
  9. Freeze No DSMOS HAS ARRIVED

    Boas Pessoal, eu estou a tentar instalar o lion com este tutorial http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=260594 Realizei os passos todos mas ainda inclui o nawcom fix http://blog.nawcom.com/?p=812 pois nao tenho guid, mas agora estou na faze de finalmente correr a instalação e chego a uma altura que o meu pc crashou, pus em safe mode para ver qual era o problema e ele crasha precisamente quando aparece a menssagem DSMOS HAS ARRIVED, se alguem tiver alguma solução para este problema, por favor que me ajude, se for necessario alguma informação extra por favor digam e eu fornecerei. Cumprimentos e Obrigado
  10. It doesnt work with 7.1.3. need update. THX
  11. thx il try that, just after i update SL. BTW: im updating to 10.6.3, is it safe to update to 10.6.4 or even 10.6.5? EDIT: The sound trick worked great
  12. just finished all new install with SL and it works, i have sound and a good screen resolution, the sound is a bit chopy and the video playback is dreadfull, but hey its beter than nothing thank you guys for the great help. EDIT: I fixed the chopiness of the audio just, changed the frequency to 48 KHZ and now its working good but in a very low intensity, isnt there a way to boost the volume?
  13. Hi thank your for your answer im just going to try now a SL install and after that i will try that those 2 last steaps i hadnt done those, thanks again. Il post the results
  14. I installed Leopard via Albert's Unlocker and Retail Disk on vmware 7.1 and it has been working flawlessly exept for one thing, the sound, i installed the drivers from the darwin 3.1 iso with no luck so i tried this driver http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=176854 still no luck, so if anyone could help me get the sound working i would apreciate. Thank you for your time
  15. Bump people please help me.
×