Jump to content
InsanelyMac Forum

alol

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About alol

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 01/06/1993

Contact Methods

  • MSN
    SkrabakL
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    493843654

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Speaker fill How to.

    OK, here is solution for cracking/distorted sound when using multiple speaker through the AudioUnit Lab. You have this aggregated device in which you do have the Soundflower (16ch) you should NOT resample that one in audio midi settings and you SHOULD set it as master clock device. After that I do have hours and hours of music w/o distortion/cracks, (maybe after returning from sleeps it bit fuzzy but I think that is voodooHDA.kext and Sleep related problem.)
  2. Hi, recently I've ran into this weird problem. Four of my browsers lack the ability to save and keep long lasting cookies. For example if I want to log into facebook I can and somehow cookies are stored in browser for all time of session but after quitting it cookies are gone (but yet not all of them for example the gmail ones stays). I've googled this thing found some "helpful" tips but none of them did help. So I've tried to think out what have these 4 browsers in common. Few days back I've installed the 1Password, but I didn't "fell in love" with it so I've remove it using the AppZapper. (duno if omniweb is in 1password "plugin" pack, maybe) And maybe after that it started, I'm not sure because I do not know when exactly did I remove it and when did this problem appear. Anyway this is list o all my browser. Cookies working in: Firefox Camino Cookies not working in : Chrome - ( could not log into FB with remember me, w/out yes for 1 session) OmniWeb Safari Opera Anyone does experience (or did) problem like this one ? Any advice ? Help please, It's really driving me mad. Thanks in advance
  3. ALC 269 Asus N51

    please help me
  4. Hi, this is my first post. Basically it's because I can not figure it out by my self, I've search the web, forums but I could not find any working solution. First I've manged to install Retail OSX SL on my machine #1 which is MSI GX720 by using the great Empire EFI 1.8 thanks GOD for that one . But only thing I can not get working is wifi what's really disturbing because I've used to move from spot to spot in my house but I can't do so now unless I'll buy 5 meter lan cable. Please if it's really possible to get it working under osx than give a hand and point me to the right direction So here are specs for this machine: the second machine : Processor: Intel Core 2 Duo P8400 2.26 GHz RAM: 4 Gb DDR2 Audio: ALC 888S (Dolby sound with little subwoofer ) Graphic card: nVidia 9600m GT 512 MB Wifi : Intel wireless 5100 machine #2 : [url="http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=207277"]http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=207277[/url]
  5. ALC 269 Asus N51

    Hi, this is my first post. Basically it's because I can not figure it out by my self, I've search the web, forums but I could not find any working solution. First I've manged to install Retail OSX SL on my machine. I can not figure out how to get sound working ( the wifi is working pretty well damn it it's just sad that it is not my machine ). It is an Asus N51 notebook. Here are specs: Processor: Intel Core 2 Duo P8600 2.2 GHz RAM: 4 Gb DDR2 Audio: ALC 269 Graphic card: nVidia GT240 1024MB Any help, kexts or any other working solution ( or to try ) would be nice thanks PS: On both laptops I'm dual booting with windows (MSI - Vista, Asus - Se7en) the second machine : [url="http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=207278"]http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=207278[/url]
  6. EEEPC 1000H ALC269 Driver (MSI WIND)

    Hi, I'm having little problem here. I have got asus n51 whic also has the ALC269 audio but when I try to install your kext (trough the kext helper) I'll get the Kernel Panic Is it possible to have alc269 working on my asus n51 ?
  7. Hi, did you try these ? [url="http://www.kexts.com/search.html?q=alc888&b.x=0&b.y=0"]http://www.kexts.com/search.html?q=alc888&...b.x=0&b.y=0[/url]
  8. Hi, this is my first post. Basically it's because I can not figure it out by my self, I've search the web, forums but I could not find any working solution. First I've manged to install Retail OSX SL on my machine #1 which is MSI GX720 by using the great Empire EFI 1.8 thanks GOD for that one . But only thing I can not get working is wifi what's really disturbing because I've used to move from spot to spot in my house but I can't do so now unless I'll buy 5 meter lan cable. Please if it's really possible to get it working under osx than give a hand and point me to the right direction So here are specs for this machine: Processor: Intel Core 2 Duo P8400 2.26 GHz RAM: 4 Gb DDR2 Audio: ALC 888S (Dolby sound with little subwoofer ) Graphic card: nVidia 9600m GT 512 MB Wifi : Intel wireless 5100 And on the machine #2 I can not figure out how to get sound working ( the wifi is working pretty well damn it it's just sad that it is not my machine ). It is an Asus N51 notebook. Here are specs: Processor: Intel Core 2 Duo P8600 2.2 GHz RAM: 4 Gb DDR2 Audio: ALC 269 Graphic card: nVidia GT240 1024MB Any help, kexts or any other working solution ( or to try ) would be nice thanks PS: On both laptops I'm dual booting with windows (MSI - Vista, Asus - Se7en)
×