Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

HFW

Members
  • Content count

    83
  • Joined

  • Last visited

About HFW

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 05/11/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    England
  1. OS X 10.9 DP's builds

    Downloaded, updated, no problems. I did have to re-run TRIM Enabler.
  2. 10.8.4 Betas Builds

    It works here? As I said, I've been using the retail driver in the beta builds with the same mod for a while now Edit: The "block" as you call it is just a single string in NVDAStartup.kext called "NVDARequiredOS" Just sharing what I know :\
  3. 10.8.4 Betas Builds

    Open NVDAStartup.kext/Contents/Info.plist Blank out IOKitPersonalities/NVDAStartup/NVDARequireOS. Works fine here. Been using it during the beta of .4
  4. Classic environment

    http://bit.ly/YPKIk3
  5. 10.8.4 Betas Builds

    Apps: Extensions:
  6. Right fine. Thanks for nothing all. SSDT.zip
  7. Just seems a bit small considering the download from Apple's site is 25MB. Maybe it only shows up if you have Time Machine enabled? Just a guess.
  8. Shows here Seems a little small though? 38KB? :S
  9. First tries

    Well since I'd quite like to have speedstep working, deleting the kexts (or using NullCPUPM) isn't really an option...
  10. First tries

    Not seen that one before^ At first I thought it was my overclock, but after removing that I got a slightly different panic which I figured meant it was my SSDT. So I tried without my SSDT and using GenerateP/CStates which boots but only gets me 2 P states (16 & 33, no Turbo Boost). Any ideas? Besides waiting for the next DP I've got a patched UEFI avoiding the need to use Speedstepper, so that's unlikely to be the problem. Lion works fine with the exact same SSDT :/
  11. ...or you could just turn it off? From here Even says it in the part you quoted v.v
  12. HWSensors

    Yup, seems to work (mostly) http://dl.dropbox.co...%2019.52.38.png Not too bothered about voltages myself though, it was fan speeds/temps I was interested in. Thanks. Edit: And multiplier now shows up in HWMonitor for me: http://dl.dropbox.co...%2019.57.31.png Doesn't seem to change though.
×