Jump to content

Wyzco

Members
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

About Wyzco

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mediafire.com/wyzco
  • Yahoo
    j0hnneil

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Jamaica
  • Interests
    Computer and Technology, And female :-)
  1. lukss12, Could you share the dsl files that you compiled to get the aml files in your patched clover folder?
  2. I have an issue with the sound driver it works fine but when i connect my usb soundcard/headset it is not shown in the Auidio option but when i remove the audio kext from the Extra\extensions that u supplied temporarily the Usb Soundcard/headset shows and work is there any way to get them both working at the sae time? when i remove ur supplied audio kext and restart what happens is that the usb headset now relies on the audio kexts in System\Library\Extensions and works fine. so is there a way to get them both working? i attached the audio kexts supplied in ur post and also the 1 in ystem\Library\Extension. Audio Kexts link Here
  3. I have an issue with the sound driver it works fine but when i connect my usb soundcard/headset it is not shown in the Auidio option but when i remove the audio kext from the Extra\extensions that u supplied temporarily the Usb Soundcard/headset shows and work is there any way to get them both working at the sae time? when i remove ur supplied audio kext and restart what happens is that the usb headset now relies on the audio kexts in System\Library\Extensions and works fine. so is there a way to get them both working? i attached the audio kexts supplied in ur post and also the 1 in ystem\Library\Extension. Audio Kexts link Here
  4. i am using 10.6.2 just updated and restart from apple... its working fine thus far did not have to make any change of any kind/sort.. my motherboard however is a Rampage Formula...
  5. Wyzco

    OpenCL Info

    Last login: Thu Oct 22 15:23:10 on console /Users/wyzco/Downloads/oclinfo-0.2/oclinfo ; exit; wyzcos-imac:~ wyzco$ /Users/wyzco/Downloads/oclinfo-0.2/oclinfo ; exit; 1 OpenCL platform found! [Platform 0] Name: Apple Vendor: Apple Version: OpenCL 1.0 (Jul 15 2009 23:07:32) Profile: FULL_PROFILE [OpenCL-only Context] 3 OpenCL devices found! [Device 0] Name: GeForce GTX 295 Vendor: NVIDIA Type: GPU Device Version: OpenCL 1.0 Driver Version: CLH 1.0 Compute Units: 240 Work Group Size: 512 Clock: 1242 MHz Global Memory: 896 MB Local Memory: 16 KB Cache Size: 0 KB Cache Line Size: 0 Bytes Available: Yes Double-Precision: No Extensions: cl_khr_byte_addressable_store cl_khr_global_int32_base_atomics cl_khr_global_int32_extended_atomics cl_APPLE_gl_sharing cl_APPLE_SetMemObjectDestructor cl_APPLE_ContextLoggingFunctions cl_khr_local_int32_base_atomics cl_khr_local_int32_extended_atomics [Device 1] Name: GeForce GTX 295 Vendor: NVIDIA Type: GPU Device Version: OpenCL 1.0 Driver Version: CLH 1.0 Compute Units: 240 Work Group Size: 512 Clock: 1242 MHz Global Memory: 896 MB Local Memory: 16 KB Cache Size: 0 KB Cache Line Size: 0 Bytes Available: Yes Double-Precision: No Extensions: cl_khr_byte_addressable_store cl_khr_global_int32_base_atomics cl_khr_global_int32_extended_atomics cl_APPLE_gl_sharing cl_APPLE_SetMemObjectDestructor cl_APPLE_ContextLoggingFunctions cl_khr_local_int32_base_atomics cl_khr_local_int32_extended_atomics [Device 2] Name: Intel® Core(tm)2 Duo CPU E8600 @ 3.33GHz Vendor: Intel Type: CPU Device Version: OpenCL 1.0 Driver Version: 1.0 Compute Units: 2 Work Group Size: 1 Clock: 3340 MHz Global Memory (Total): 8192 MB Global Memory (Host): 6144 MB Global Memory (PCIe): 2048 MB Local Memory: 16 KB Cache Size: 6144 KB Cache Line Size: 64 Bytes Available: Yes Double-Precision: Yes Extensions: cl_khr_fp64 cl_khr_global_int32_base_atomics cl_khr_global_int32_extended_atomics cl_khr_local_int32_base_atomics cl_khr_local_int32_extended_atomics cl_khr_byte_addressable_store cl_APPLE_gl_sharing cl_APPLE_SetMemObjectDestructor cl_APPLE_ContextLoggingFunctions [shared OpenCL+OpenGL Context] 2 OpenCL devices found! [Device 0] Name: GeForce GTX 295 Vendor: NVIDIA Type: GPU Device Version: OpenCL 1.0 Driver Version: CLH 1.0 Compute Units: 240 Work Group Size: 512 Clock: 1242 MHz Global Memory: 896 MB Local Memory: 16 KB Cache Size: 0 KB Cache Line Size: 0 Bytes Available: Yes Double-Precision: No Extensions: cl_khr_byte_addressable_store cl_khr_global_int32_base_atomics cl_khr_global_int32_extended_atomics cl_APPLE_gl_sharing cl_APPLE_SetMemObjectDestructor cl_APPLE_ContextLoggingFunctions cl_khr_local_int32_base_atomics cl_khr_local_int32_extended_atomics [Device 1] Name: Intel® Core(tm)2 Duo CPU E8600 @ 3.33GHz Vendor: Intel Type: CPU Device Version: OpenCL 1.0 Driver Version: 1.0 Compute Units: 2 Work Group Size: 1 Clock: 3340 MHz Global Memory (Total): 8192 MB Global Memory (Host): 6144 MB Global Memory (PCIe): 2048 MB Local Memory: 16 KB Cache Size: 6144 KB Cache Line Size: 64 Bytes Available: Yes Double-Precision: Yes Extensions: cl_khr_fp64 cl_khr_global_int32_base_atomics cl_khr_global_int32_extended_atomics cl_khr_local_int32_base_atomics cl_khr_local_int32_extended_atomics cl_khr_byte_addressable_store cl_APPLE_gl_sharing cl_APPLE_SetMemObjectDestructor cl_APPLE_ContextLoggingFunctions logout [Process completed] 64bit mood
  6. i have currently Gotten my 64 bit to be working stable (been able to boot after shutting down) what i did was i -Updated my PC EFI 10.1 to 10.5 -Use Osx86 tools utility as Krisso as said on page 5 -i removed the IONetworkingFamily.kext from Drive/System/Library/Extensions and placed it in /Extra/Extensions. Once again thank you all!!!!!! Nonne9 i will keep u all posted :-)
  7. i am able to boot in 64 bit mood but wen i shut down or restart the computer and try to boot again i get a KP. i have to reaply all the kext and dsdt and then it will boot in 64 bit again... when in 64 bit i get no Kp it operates fine, but once shut down or restarted... upon the next booting it will give kernel panic.. i tried few things and it seem to be once i boot in 64 and access the internet or try to use the ethernet wen it restart/shutdown it will have Kp wen booting up so does any1 know wat i can do to fix this as to get it stable and i dont have to re-applying the kexts and dsdt?
  8. i am able to boot in 64 bit mood after following the guide but wen i shut down or restart the computer and try to boot again i get a KP. i have to reaply all the kext and dsdt and then it will boot in 64 bit again... when in 64 bit i get no Kp it operates fine, but once shut down or restarted... upon the next booting it will give kernel panic.. i tried few things and it seem to be once i boot in 64 and access the internet or try to use the ethernet wen it restart/shutdown it will have Kp wen booting up so does any1 know wat i can do to fix this as to get it stable and i dont have to re-applying the kexts and dsdt?
  9. i have bin sucessful in adding the Efi strings but it works with the Zty_init.kext. wen i remove Aty_init.kext i get KP, is there a way to use only the efi string? i wud really like to use Sl In the 64 bit mood
  10. I got Snow to install By using this method with Aty_init.kext wit Efi Strings The prob now is that i cant boot in 64 bit mood? can some 1 help me to get it booting in 64 bit mood.
  11. I got Snow to install By using this method with Aty_init.kext wit Efi Strings The prob now is that i cant boot in 64 bit mood? can some 1 help me to get it booting in 64 bit mood.
  12. Chameleon seems to boot it fine
  13. Yea am experiencing the same prob i previously used VDJ 6.0.1 on Leo 10.5.7 and it worked fine wit the 4ch sound card but now in Snow wen i select playing wit headphone the sound is all messed up... same issue am experiencing as u said i think... . Am looking to try using 2 independent soundcard to see if its the same issue
  14. Yes i booted normal without arch=i386, so i thought i was in 64 bit mood now i am wondering can some1 clarify wat is happening there?
  15. i got my SL booted up and running in 32 bit i am using a Aty_int Kexts for my GTX25 wits is not 64 bit compatible. Can some 1 show me a post with instructions how to get My Gfx Efi String My card is not in the EFIStudio program.
×