Jump to content

chris76ca

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About chris76ca

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. hi, i hope someone knows something about this because im at my wits end. everything worked fine at first then i installed sound blaster audigy( i knew that this wasnt going to work) but i uninstalled the audigy tried to go back to realtek hd audio but to no avail can anyone help?
  2. quartz 2d extreme bug with ppc apps?

    thats not true i tried it and still purple pink , but one fix is update toast it is now universal and free download!
  3. Show Your OS X Desktop!

    this is my desktop! this is my desktop! 2nd_screen.tiff
  4. [How To] X800 XL set up with working Display Manager and QE/CI

    Thanks for the reply ps your guide was the only guide way i was able to get the Callisto driver to work thank you , and also is the callisto crashing or do you think its the koverg patch? im using 10.4.5 and ati radeon x800 pro pcie
  5. [How To] X800 XL set up with working Display Manager and QE/CI

    it did this and got it working a diffenent way because the manual editing of the kext through hex editing did not work for me for some reason so the first thing i did was install the koverg patch got qe/ci working then came back and did the callisto patch qe/ci now not working, so then i changed to CallistoFB and rebooted and there it was qe/ci and resolution changing but heres the thing when i try to put the computer to sleep everything goes fine except when trying to resume screen will not come back up and then i reboot and cant get back into the os stopes before boot and hangs. nay solutions?
  6. borisbadenov ATI X1000-series Solution

    Ok, my system is an intel 915 chipset pentium 4 hyperthreaded 2.8 with an x800pro video card just wondering if someone could help me to get qe/si to work, would be greatly appreciated.
×