Jump to content
InsanelyMac Forum

babytico

Newbies
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About babytico

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. thanks for your reply again. this is what i have right now <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string></string> <key>Quiet Boot</key> <string>No</string> <key>Graphics Mode</key> <string>1280x1024x32</string> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>y</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>y</string> <key>Theme</key> <string>Default</string> </dict> </plist> should i change to <string>1680x1050x32</string> ?
  2. thanks for quick reply. im so new to this and my dual monitors work fine at native resolution right now with 10.6. how to i use -x flag and how to i set graphic enabler on? can u tell me step by step to go thru this? thank a lot again.. spec i7-920 (OC @3.2ghz) Asus P6T Deluxe v2 - bios 1003 EVGA GeForce 9800 GTX 512MB PCI Express 2.0 x16 CORSAIR XMS3 6G DDR3 1600 (2gx3) WD Caviar Black 1 TB Sony Sata dvd writer Dual Boot - Windows 7 & OSX 10.6 retail
  3. hello guys. just joined ox86 project. i just followed with the first post and everything works as it told. i have problems with updating osx. my os is 10.6 right now. when i install updates (10.6.1, 10.6.2, 10.6.3) they install without any problems (did try all 3 updates) but when os boot up after update installs, my screen goes to Black Screen after the grey apple logo display. is it my vid card or is there any tricks for this?? thank you guys!! spec i7-920 (OC @3.2ghz) Asus P6T Deluxe v2 - bios 1003 EVGA GeForce 9800 GTX 512MB PCI Express 2.0 x16 CORSAIR XMS3 6G DDR3 1600 (2gx3) WD Caviar Black 1 TB Sony Sata dvd writer Dual Boot - Windows 7 & OSX 10.6 retail
×