Jump to content

daltanious78

Members
  • Content count

    98
  • Joined

  • Last visited

About daltanious78

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Recent Profile Visitors

1,888 profile views
  1. daltanious78

    Nvidia GeForce GTX 960 web driver

    Hi everyone, I also have a hackintosh that is as follows: Motherboard: Asus P8Z77-V Premium CPU: i5-3470 Ram 8GB HDD 500 GB Video Card: Nvidia GTX 960 4GB Ram So far I have failed to recognize the video card in question in high sierra ... someone knows how to do? Thank you so much for everything
  2. daltanious78

    Black Screen on bootup with GTX970

    Hi all, I have a similar problem if not the same problem with the nvidia gtx 960 4gb ram. even if I can install the webdriver and restart osx high sierra with active webdriver the system reboots me and an error that does not allow me to enter the operating system. How can I solve this problem according to you? This is my configuration: Scheda Madre: Asus P8Z77-V PremiumCPU: i5-3470RAM: 8GBNvidia GTX 960 4GB RAMHDD 500GB Thanks for everything
  3. hi to all, I have problems with the installation and configuration of my video card, someone could give me a hand or at least some suggestions to solve this problem? this is my configuration: Motherboard: Asus P8Z77-V Premium CPU: I5-3470 RAM: 8GB Nvidia gtx960 4gb ram HDD 500GB (No SSD)
  4. hi to all, I have problems with the installation and configuration of my video card, someone could give me a hand or at least some suggestions to solve this problem? This is my configuration: Motherboard: Asus P8Z77-V Premium CPU: I5-3470 RAM: 8GB Nvidia gtx960 4gb ram HDD 500GB (No SSD)
  5. daltanious78

    Anyone successful with a Asus P8Z77-V Premium?

    hi to all, I have problems with the installation and configuration of my video card, someone could give me a hand or at least some suggestions to solve this problem? you can read my configuration in the previous post.
  6. Salve a tutti, ho provato a togliere i file di troppo e installare i webdriver però mi da lo stesso problema..qualcuno ha idea di come posso risolvere tale problema? Grazie mille di tutto
  7. Ciao gengik84 io ho tolto tutti i kext di troppo ed ho riprovato..però mi da sempre lo stesso problema se attivo l’opzione vesa allora parte se attivo i webdriver allora si riavvia. Io non so più dove sbattere la testa [emoji856] eppure i kext mi sembrano quelli delle sue periferiche [emoji22][emoji22]
  8. Ciao Gengik84 mi sembra di aver selezionato nvidia web...comunque a questo link trovi la mia cartella clover. https://www.dropbox.com/s/8cx7cgzv5me3b0i/CLOVER.zip?dl=0 Ciao e grazie di tutto
  9. Avevi ragione seguendo questi suggerimenti sono riuscito ad installlare ed entrare in High Sierra, però seinstallo i webdriver e li attivo il sistema mi si riavvia e solo se metto nv_disabvle=1 allora riesco a caricare il sistema. Qualcuno è in grado di darmi qualche suggerimento per risolvere questo problema? Grazie di tutto
  10. daltanious78

    Anyone successful with a Asus P8Z77-V Premium?

    Hello to all sorry if I reopen this discussion a little dated, I also own the motherboard of this post or the Asus P8Z77-V Premum and I have some difficulty in installing High Sierra. I thought that the blog whose links are in previous posts could help me but I fear that the server has problems I say this because I was not able to reach this blog at the new address. My configuration is: Motherboard: Asus P8Z77-V premium CPU: i5-3470 Ram 8GB GPU: Nvidia GTX 960 4GB Ram HDD 500GB Could anyone give me some advice on how to proceed with the high sierra installation? Thanks for everything
  11. Senza il flag su inject nvidia l’installazione non partiva e si riavvia ogni volta...appena possibile faccio come mi hai suggerito sperando che vada a buon fine
  12. Dopo l’installazione di High Sierra con la cartella clover preparata da Gengik84 il pc si è riavviato e mi ha dato l’errore nell’immagine..spero che si veda abbastanza bene. Grazie a tutti
  13. Adesso stà installando però le prime volte che ho lanciato l'installazione dava un'errore che ha riavviato il sistema..dopo che ho abilitato inject nvidia sembra essere risolto però volevo sapere se fosse possibile salvare il file log in maniera da esaminarlo in un secondo momento. Grazie a tutti
  14. Salve a tutti, stò provando la cartella clover preparatami da Gengik84 però vedo un sacco di errori che non riesco a capire e volevo sapere se fosse possibile salvare il file log sulla chiavetta. Grazie a tutti
  15. Appena posso lo provo e vi faccio sapere come è andata a finire. Buona notte a tutti [emoji4]
×