Jump to content
InsanelyMac Forum

alex-nord-star

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About alex-nord-star

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Yahoo
    alexdinca93@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. alex-nord-star

    [GUIDE] A fast and easy way to install Lion

    and can i upgrade to Snow Leopard without spoiling my current configuration?
  2. alex-nord-star

    [GUIDE] A fast and easy way to install Lion

    hi, i already have Leopard 10.5.7 installed in dual boot with Windows 7. Will it work if i upgrade Leopard to Lion? Or do i need to perform a clean install? thanks!
  3. alex-nord-star

    Install windows 7 after osx 10.5.8?

    works like a charm ! ! ! trust this method , it really works !! !!
  4. alex-nord-star

    Install windows 7 after osx 10.5.8?

    i'll try your method. i hope i will not screw thing up. in previous tries i missed the step where i active the windows partition as active. tell you all in an hour if it work
  5. alex-nord-star

    Install windows 7 after osx 10.5.8?

    i tried but no success. i've installed EasyBCD and created an entry for Mac OS X and than the software requested me to get the boot.efi form Mac partition. i installed Mac Drive 8 , took the file and saved it as nst_mac.efi ( just as easyBCD erquested ). when i restarted my pc i saw to boot entries . 1. Windows 7 2. Mac OS X when i select Mac OS X it gives me an error . i think it says that it can;t find the nst_mac.efi file. any suggestions ?
  6. alex-nord-star

    Install windows 7 after osx 10.5.8?

    i have one HDD i am trying now the method with EasyBCD ... i'll tell you in an hour if it works
  7. alex-nord-star

    Install windows 7 after osx 10.5.8?

    i tried that a month ago but with no luck. after i installed windows 7 it booted directly to windows. still trying to fond a solution, i'll notify u if i find something.
  8. tried that... didn't work ... sorry for this late reply, i had to go on a long holiday trip. now i have installed windows 7 and still have a partition with Leopard on it. can i dual boot these 2 ?
  9. i will try that ... thx for the advice
  10. alex-nord-star

    Another noob install problem

    my guess is that your version of Leopard doesn't support your motherboard or your CPU. i recommend using iDeneb 1.4 . it worked almost perfect on my system ( the only thing was that it doesn't have audio drivers for my sound card ).
  11. do i have to install Vista first ? how do i make Leopard partition active ?
  12. hi, i want to install Vista and Leopard in dual boot and don't really know how. Right now i have installed Leopard on my PC and i am thinking that by installing Chameleon bootloader 2.0 RC1 i will be capable to install Vista and everything will work ok . is it right what i am doing , or do i have to do it in an other way ? my motherboard : Ga-Ep35-Ds3 and i have one HDD.
  13. alex-nord-star

    [How to] Have sound on all of your speakers.

    it seems that i don't have AU Lab in my computer . i've searched with Spotlight and didn't. i can't find it on the web either. can someone upload it for me .... thx in advance !
  14. alex-nord-star

    ALC889A, Gigabyte (Intel): now having a working front mic

    i've managed to get sound in all speakers but, why isn't iTunes capable to use all 6 channels . i know that the song are 2 channel. in vista i had this option to stimulate 6 channels from stereo : "Fill speakers". is there any setting in leopard on 3rd party app. that i can do that ? i've googled it but no result
  15. alex-nord-star

    ALC889A, Gigabyte (Intel): now having a working front mic

    hi, thx for all your hard and impressive work ... but i still got a problem dough.. i don't know how to replace the .kext files ... can u give me a link to a useful tutorial ? ( tried some but they didn't work ). oh .. btw ... i got the 1.6.2a37 3ins 3outs. will it work for my ga-ep35-ds3 with ALC889A ? currently i have sound in 4 speaker via aggregate device ( FR, FL, RL,RR and no Cencter and subwoofer , microphone is working ... i don;t know about front panel ... it isn't connected ) ) thanks in advance !
×