Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About tbiwkuh

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ATI Radeon HD 5450 Working On Snow Leopard

    I Got my HD5450 (Gigabyte GV-R545D3-1GI) to work fairly easy 1) Got my card bios dump from windows and renamed to 1002_68f9.rom 2) Installed Retail 10.6.0 with OSX ModCD 3) Installed Combo Update 10.6.8 (didn't reboot) 4) Installed audio, network, legacy kernel, sleepenabler, put my 1002_68f9.rom to /Extra 5) Edited plist's of ATI5000Controller.kext and ATIRadeonX3000.kext (added 0x68f91002) 6) Installed latest chameleon bootloader via ChameleonWizard 7) Edited org.chameleon.boot.plist added <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>UseAtiROM</key> <string>Yes</string> <key>AtiConfig</key> <string>Hoolock</string> <key>AtiPorts</key> <string>3</string> <key>Graphics Mode</key> <string>1280x1024x32@75</string> 8) Rebooted with -x -v
  2. VoodooHDA - common problems

    Hello. After weeks of reading, understanding and trying to get voodoohda to work perfectly on ALC260 sound chip i came here to ask for help. My problem i that i cant get Line out and headphones to work at the same time, nor make them auto detect... in sound options i allways see only one output the one that i give the first default association. I have a built in speaker too, but no mater what i do i can only get one output... the output that is set to the first in default association codec_dump.txt ext_codec_dump.txt linux_codec_dump.txt plist.txt