Jump to content

csu-csu

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About csu-csu

 • Rank
  InsanelyMac Protégé
 1. csu-csu

  ATI Moblity Radeon HD 3650 on iDeneb 1.3

  and it's work in your notebook?
 2. csu-csu

  ATI Moblity Radeon HD 3650 on iDeneb 1.3

  hi drkmatrix, i'm on it... I'm ready to help. Whats the plan?
 3. csu-csu

  ATI Moblity Radeon HD 3650 on iDeneb 1.3

  Hi guys, I'm new on the bord, as in the hackhintosh word to. First, i'm sorry for my bad English. Let's see my problem. Well, i'we got a Sony Vaio VGN-fw21z it's a very nice notebook and i put a iDeneb osx on it. I'we got a few hardware problem, like the the vga driver. I need some help for it. This is a Ati Radeon Mobility 3650 (512Mb) - HD card. I read, somebody has some cool stuff for it. So, what can i do?
 4. csu-csu

  [HNG] Magyar osx_86 topik

  de miért is? Intel procin nincs ilyen probléma? Ez egy ilyen általános AMD-s para, mármint ez a lasulás?
 5. csu-csu

  [HNG] Magyar osx_86 topik

  ŐŐŐ, szeritnem nem a vinyó miatt lassú, de lehet nem igazán értek hozzá, hol tudom megnézni hogy milyen módban megy? Amúgy nincs lehetőség arra hogy másik vinyóra menjen :-) ezen kell hogy menjen. A Semjaza féle updateet is feltettem a telepítés közben... fingom nincs mi a szar lehet ezzel. Amúgy meg elötte 10.4.5 volt fenn Maxxuss patchel de az is ugyan ez volt. ugyna ilyen lassú volt ugyan ezek a bugok. Én arra gondolok hogy a PCI eszközeimet szarul ismeri fel mint pl.: IDE meghajtó. nForce3 chipsetes ha ez jelentene valamit.
 6. csu-csu

  [HNG] Magyar osx_86 topik

  igen a Customize ben be ikszeltem az AMD supportot meg amd enablert meg ilyeneket, ennek ellenére ugyan az a tapasztalat sajnos, de most a Patch telepítésénél ugye csak annyiból tart hogy a telepítőnél kiválsztom hogy miket telepítsen ugye? Vagy kell valami mást is csinálnom még? az egeres dolgot köszi majd kipróbálom, remélem legaláb az sikerrel fog zajlani.
 7. csu-csu

  [HNG] Magyar osx_86 topik

  Sziasztok, Elösször is kezdő vagyok a területen, de nagyon szeretnék egy használható osxet a gépemre. Szoval jó úton haladok az biztos, fel telepítettem a Jas féle 10.4.6 macosxet de sajnos tetü lassú. Megkockáztatom hogy annó vmware-n gyorasbb volt. Erre kéne nekem valami ötlet. jah, a cofigom: 3000sempron,sse2,sse3 512ram asus k8n ati radeon 9550XT vannak még problémáim a billel és az egerem is bugossan megy.. .szóval sok parám van vele, de csak a lassú dologra szeretnék valakitől egy kimertő választ kapni. még egyszer köszi előrre a segítséget.
×