Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About daxure

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Post-Installation ML 10.8.3

    After updating to 10.8.3 and using Kakewalks sleepenabler.kext for 10.8.3 Method Sleep/Wake problem did`t fully resolved, after bringing hackintosh to a sleep exactly in every 2 hours Hackintosh wakes up itself for 15 sec. & sleeps again, after 12 hours with constant every 2 hr. Wake&Sleep problems PC remains wake permanently and must be shut down by pushing power button, by this all going on monitor stays always off. Maybe its DSDT? or something else, if same problem exists by someone else please give advice, Thanx in advance P.S. My specs ar bellow in my signature
  2. aschar1 I`ve little knowledge about EFI string in original Kakewalk DSDT there`s no ethernet Lan(en0) thing at all and it was working fine, after I`ve putted in S/L/E Kozlek`s thermal kexts+Fakesmc.kext it mesed up the things, Yes please upload your extra folder I`ll be grateful - about USB3.0 I`ve found solution with modified PCXHD.kext + $10 ORICO PFU3-2P (Fresco chipset FL1009) which gives out on sys info 5GB/s (actually 106-120MB/s)to my 3TB Seagate external. At the end I assume that Kozlek`s kexts+PCXHD one messing up with the MoBo ethernet related kexts
  3. aschar1 thanx for your help, I did everything you`ve suggested but nothing helped, I was forces to do fresh install & after 2 days ethernet problem reappeared again, I think there is an issue with EFI string of RTL8168D/8111E for this model of MoBo I`ve also mesed up with S/L/E Kozlek`s Sensors kext USB3.0 PCXHD.kext for audio patching used AppleHDA.kext+ALC885HDA.kext after that DSDT changes has no more importance cuz something happening with RTL81xx and IOnetworking.kext
  4. SapperC your problem with Ethernet RTL8168D/8111D appeared to be a problem form me too, could you specify EFI studio HEX string injection thing cuz I`ve never used EFI and it`s time to do so, after update to 10.8.2 I`ve lost ethernet and almost for an week using proxy VMware Windows internet to communicate, I`ll be grateful for any help in this matter. foraging_ferret RTL81xx kext is`t enaugh for our MoBo model ethernet problem solution My specs. DSDT.aml-ioreg-kernel-kextsat can be downloaded
  5. djohnsto77 I`ve removed PXHCD.kext but it won`t helped overall my problems with NEC/Renesas chipset so I`ve decided to change USB3.0 ePCI to ORICO PFU3-2P (with Fresco chipset 1009) minor changes to PXHCD.kext gave at the end 5GB/s on both ports!
  6. Orinico USB 3.0 card

    about ORICO PFU3-2P USB3.0 PCIe (with 2 ports & Fresco FL1009 chipset) works with both USB3.0 ports transfer rate between 2 connected external 3TB HDD`s you see yourself
  7. Orinico USB 3.0 card

    TimeWalker75a please read this post
  8. Orinico USB 3.0 card

    I`ve found out too from an colleague in PXCDH.kext download site information about ORICO PFU3-2P 2 Ports PC USB3.0 PCI-Express card which is working without PXCHD.kext in full speed of 5GB/s NOTE>chipset on this particular model is called FRESCO FL1009 (not 1100 or other) of same ORICO USB3.0 manufacturer won`t work out of box on 10.8.2 I`m gonna get one cuz my NEC/Renesas USB3.0 is not working as should be in full speed mitch_de in ebay.de there are plenty of this cards
  9. Orinico USB 3.0 card

    Could you give me an information about your Motherboard type ?
  10. I`ve got 3TB Seagate drive connected to $10 Nec/Renesas uDP720200 chip express card, after upgrade to 10.8.2 & use of PXHCD.kext from http://www.osx86.net...&id=3187&page=2 it is working in USB 2.0 mode, any transfer of data to and from external drive causes freeze after 1GB transfer even CP (!) I`m forced to use my USB 3.0 Seagate 3 TB drive in 2.0 plug update: from above link some kind dude made a comment look at this I`ll try it and give U a feedback NOTE: we are talking about ML 10.8.2(!)(12C54)
  11. 10.8.2 Final! (C54)

    Update from 10.8.1 to 10.8.2 went with problems! Replaced: AppleACPI.kext given from fellow on 5th page No Audio AppleHDA.kext must be patched + Audio ALC889A with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] 5.0.2 but had to use again DSDT.aml 0x0C in HDEF ID instead of 0x75 again credit goes to fellow from 5th page Thanx mitch_de P.S.USB3.0 can`t transfer data from PC to HDD Seagate 3TB drive even though it`s mounting well on system (maybe it has to do with AVCHD video file transfer incompatibility?) other small size data transfers without problems. P.P.S. using UPd720200 Nec/Renesas chip No name china $10 PCIe card with PXHCD.kext from kext.com
  12. I`ve got problem with CP after installing my $10 NEC/Renesas ud700200 USB3.0 PCIe card PXHDC.kext 10.0.1 from osx86 helped to discover my 3TB Seagate HDD on system but when I`m trying to transfer file into HDD Box i`ve got CP Here is my Dev ID and IOreg my kext plist I don`t get it right with plist string IOPCIClassmatch first & second ID ???
  13. 10.7.4 is OUT !

    Everything went fine from 10.7.3 to 10.7.4 only audio AppleHDA.kext was replaced with old one
  14. Another Crystal Clear Sign That OS X Is Going to Die Really Soon http://gizmodo.com/5894679/another-crystal-clear-sign-that-os-x-is-going-to-die-really-soon ................ : "This is it"
  15. HWSensors

    Lion 10.7.2 in extra / extentions folder: ACPIMonitor.kext ACPISensors.kext ALC8xxHDA.kext AppleACPIPlatform.kext ElliottForceLegacyRTC.kext FakeSMC.kext IntelCPUMonitor.kext IntelThermal.kext IOPCIFamily.kext JMicronATA.kext NullCPUPowerManagement.kext NuvotonNCT677x.kext NVClockX.kext SleepEnabler.kext SuperIOFamily.kext WinbondW836x.kext installed istat menues 3.19 (without GPU or MoBo temp. indicator)