Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Samdaman

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  • Location
  1. Dell XPS 410 Resource Extravaganza

    Ok, the process seemed simple enough using the iAtkos L2 dmg. Here are the settings I used to finally get mine working without KP. Bootloader Options -Graphics Enabler Drivers Main Hardware Hardware Sensors +CPU sensor +nvidia vga cards Audio +VoodooHDA SATA/IDE + Non-AHCI SATA VGA nVidia +NVEnabler Network Wired +Intel Gigabit With these settings the video and audio worked right off the bat! The only extra Kext I had to install was the sleep. I've tried the iCloud fix but it's not working. My guess is because I installed a quad core 2.4ghz processor into the socket instead of the original so there might be a conflict in the settings when it tries to sync with the Apple servers. Either way, it's not a deal breaker.
  2. Dell XPS 410 Resource Extravaganza

    BigYin, thanks for the step by step. I've been MIA on this forum for a while because I was happy with my 10.5.7 install and never got SL to work on my rig. Now that my brother ruined my setup by updating the system to 10.5.8 through software update, I'm forced to redo my computer and thought I'd take another stab at updating to the Lion. However, since the FBI shut down megaupload...does anyone have the SL files for "XPS410 Extravaganza"? Also, where can i find the iATKOS L2 DVD file??? Thanks! ok, nevermind about the iATKOS dvd...found it on the iAtkos website... So if I use that iAtkos Lion 10.7.2 dvd, I won't need to run any of the SL files from the megaupload site right since I won't be dealing with SL at all. c3hutson's XPS 410 DSDT and Kexts.zip files should be good enough to finish the install right? Anyway, I'll report later when I actually start the install.
  3. Dell XPS 410 Resource Extravaganza

    I tried disk utility to restore the boot loader disk image to a USB flash drive but the utility is giving me an error. First it tells me to scan the image which I did, but then when I try scanning it it says it's an invalid image. Is there anyone else that has this problem? I'm running this on my MBP
  4. Dell XPS 410 Resource Extravaganza

    What site is BS? I've been using demonoid but they've been having server issues...
  5. Dell XPS 410 Resource Extravaganza

    Hi. I've been a hackintosh user for over 2 years now. I was happy with my 10.5.6 install until I decided one day to "try" updating to 10.5.8 using software update (BIG MISTAKE). So now my rig has been out of commission for 3 months since I didn't want to bother with it since I've got a MBP to work on. Anyway, I spent 12 hours yesturday trying to reintsall everything up to SL (gave up trying with a different method) and then 10.5.6 but keep on coming up with issue after issue with my iDeneb build (if I stick anything into the USB port it freezes, doesn't shut down, etc.) Anyway, I couldn't find this thread before since I just searched for Dimension 9200 instead of XPS 410...but I finally found this. Ok, long story short, Rob, a disk image would be AWESOME! However, I notice you're running the NVidia 7x series, but I'm running the 8800GTS. Do you know if I would be able to run your disk image but install an 8800 64-bit kext? Speaking of video drivers, do none of the 32-bit drivers from previous hackintosh builds work in SL anymore? If so, anyone have a copy of the NVidia 8800GTS kexts? Thanks everyone! Maybe I can actually get some sleep tonight! My Current Rig: Dell Dimension 9200/XPS 410 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 ghz NVidia 8800GTS 320mb 4 Gigs RAM Everything else is stock Trying to install Snow Leopard 10.6.1 Stuck with 10.5.6 iDeneb build