Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Curt_Sanders

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Tony and Others, Great work. I was reading your post and was wondering if you started with nullspot dsdt? I'd be interested in giving your DSDT a go but don't see it attached. Would you be willing to upload your DSDT? Does anyone have any thoughts on the following? My Geekbench 32bit is getting 11,661 which is pretty damn nice but..... I currently have the following problems: No sleep - Ok it sleeps but when i wake it up the screen won't come back. Yellow disk icons Disk throttling - I noticed this when looking in the console. I don't feel a speed difference but it irks me. I wonder if this is related to the removable disk icons. Dvd drive likes to disappear after 5 min of use (Waiting for media error) - This might have to do with the removable disk/controller issue but not sure. It might also be a bad DVD drive. I've noticed some issues under Windows 7 pro with this drive. Known Problems Esata isn't working - Seems to be a problem with the Marvell Controller - No drivers 32bit only ethernet - Driver is only 32bit Only one DVI port works at a time - 10.6.4 broke dual DVI. Problem is with NVDAResman and or NVDANV50Hal - I've tried to go back to the 10.6.3 kext's but got KP's. Kakewalk and [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] method - 10.6.4 Using Nullspot's DSDT SLE AppleHDA.kext (orange) Extra fakesmc (yellow) Extra Legacy889HDA.kext Extra NVEnabler 64.kext RealTek ethernet driver Installer fix I'm currently running a GA-x58A-UD3R 2.0 with a 930 @ 3.85 GHZ, CoolerMaster Storm Scout case, CoolerMaster hyper 212 plus (push & pull) cooler, 6gig GSkill 1600 (@ 1624 or so), MSI 250 TwinFroster 1 gig, WD 500 Gig, WD 120 Gig, Maxtor 100 gig, samsung SH-S223C. Thanks, Curt
  2. Thank you so much for your hard work and awesome edits! You made the process much easier. I've been using your dsdt for the last week or so without issue. Thank you! With the dsdt you attached above you said that you didn't include and fixes for the video. Did you make any changes to the video in general. Specifically (Pci0) or Pci0.expl ? I'm asking because like Jayco437 i'm having dual monitor support issues. I've tried the "standard" kext's and i've tried to add the dsdt info from aed0101 on this thread (post #4), both with no luck. I think the contents of post #4 might be heading in the right direction, but I don't know how to properly test it with the way your dsdt is setup. When i looked at your dsdt for pci0 and pci0.expl I don't see any reference to multiple monitors and i'm at a bit of a loss as to why the pci0.expl information isn't part of the pci0 device information. I know this isn't your issue but i would be grateful if you could provide and insight into the matter. Respectfully, Curt My rig: X58A-UD3R rev 2.0 930 - Base 200 X19 3.8Ghz stable 6 Gigs GSkill Ripjaw @ 1600 Cooler Master 212 Push and Pull (Replaced the fans) 65C MAX @ CPU=100% on 8 threads MSI 250 1G TwinFroster (Dual DVI out) -