Jump to content

matty9119

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About matty9119

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    London, UK
  1. need help with ATI Mobility 4670 on XPS 1645

    After grabbing my old VGA monitor out of the garage I think the LVDS+VGA (plugged in before boot) is now working again. Don't know what that byte was for really, just a guess. 02 00 00 00 40 00 00 00 09 00 00 00 00 01 00 05 (LVDS) 00 08 00 00 04 02 00 00 00 01 00 00 10 01 01 01 (HDMI) 10 00 00 00 10 00 00 00 00 00 00 00 00 10 02 06 (VGA) Yes I am using a basic DSDT file, still trying to get sleep going, VoodooHDA for audio (tried this but i couldn't get it to work http://www.insanelymac.com/forum/index.php...32495&st=80 ). BT with DellBluetoothHCI.1.2.pkg, Lan with BCM5722D.kext and working wifi (I also use a different wifi card, but I have had the Dell Wireless 1397 that came with my system working too). Battery icon working. And touchpad working with basic gestures + keyboard I'm not too sure how different are systems may be because I believe you said you had the 1645 and I have the 1647. I have attached the kexts I use. ATI4600Controller.kext.zip Studio_XPS_16__Lion_.zip
  2. need help with ATI Mobility 4670 on XPS 1645

    I'm glad it worked for you. I have just been messing around with your set up and i believe I have fixed HDMI + LVDS (plugging cables in after boot). Not sure about vga, i have no monitor to check it with but i added yours anyway. 02 00 00 00 40 00 00 00 09 00 00 00 00 01 00 05 (lvds) 00 08 00 00 04 02 00 00 00 01 00 00 10 01 01 01 (hdmi) 10 00 00 00 10 00 00 00 00 01 00 00 00 10 02 06 (vga) If you want to test it let me know how it goes ATI4600Controller.kext.zip
  3. need help with ATI Mobility 4670 on XPS 1645

    Thanks, I'm just using the latest Chimera bootloader with GraphicsEnabler=No and an iMac11,2 system definition (although changing this seems to make no difference). No special contents, just a basic set up. Hope all goes well
  4. need help with ATI Mobility 4670 on XPS 1645

    I have had a stroke of luck using Shrike running 10.7.2 with ATY_Init. Been trying to get HDMI output but when it does output on HDMI I loose LVDS. Confusing. Anyway if anyone wants to try shrike on LVDS this is what I used: 02 00 00 00 40 00 00 00 09 01 00 00 00 01 00 05 (LVDS) ATI4600Controller.kext.zip ATY_Init.kext.zip
×