Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

cj95

Members
  • Content count

    173
  • Joined

  • Last visited

  1. Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    Black screen @ Loading if I use both NVDAGF100hal.kext and aty_init.kext But if I use one or the other , it loads but w/o res/qeci/drivers 1024x768 Help! gtx 570 here
  2. Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    My gtx 570 does not work under 10.7.2. Monitor shuts off during loading(black screen). Help pls!
  3. Everything working here except sleep. How did you guys get sleep working? System: Core i7 2600k 4.5 ghz Asrock p67 Extreme 4 B3 12gb ram Ati 5850 Also why are there no animations(rippling) for when you drop widgets to the dashboard?
  4. Hi nice guide! I'm at the step where I'm supposed to boot from the usb to install, but I get this error: boot0: error How can I fix it ? I have 2 500 gb hard drives 1 has windows 7 on it. the other is devided into 2 partitions which are empty(for osx) When I try to boot from usb it goes directly to windows 7 , if the windows 7 hdd is selected to boof first. If the windows 7 hdd is not selected to boot first but the other empty hdd is, it results in that error above. EDIT : Never mind. I either forgot to install chameleon or reinstalling it resolved my problem.
  5. 10.6.7 Update released

    No sandy bridge support EDIT: the 2011 MBP are receiving different update
  6. I have that board (not b3) 2600k and 12gb ram. Just installed yesterday. Everything runs so fast. I'm getting 1200something(32bit) on geekbench (cpu @4.2 ghz) Everything working (haven't tested sleep) except that your cpu is not detected , so you cant use monitoring software. My activity monitor shows only one thread (obviously is running 8) Sound working with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] 3.3 Ethernet working with miltibeast 3.3 Ati 5850 working with Chameleon rc5 ati experimental Everything is perfect exept for hardware detection, but that's likely to come with 10.6.7.
  7. Does anyone know if this 10.7 developer preview work on Sandy Bridge systems? With Ati 5850.
  8. I will be installing SL from USB without having a Leopard installation, on the same HDD. I already have 2 Partitions( important data saved in my external hdd). So how am I supposed to install Windows 7 on a HDD which has GUID partitioning? Thanks
  9. You always need to boot with -v option to see what's going on and where it hangs...
  10. Thanks ^^^ that works for me. Also does anyone have a problem when waking up from sleep? like their computer freezing ?
  11. Why doesn't mine work with AppleHDA 10.6.2? there are no devices. I'm currently using voodooHDA and it doesn't work with line out which means i have to plug my speakers in the headphone jack in front of the pc , also I get lower volume... Please Help!!!
  12. Didn't work... what audio driver/kext did you install before that? voodoohda? or what? I don't have any driver installed atm the audio setting says no devices. I installed voodooHDA but I had very low sound so I removed... HELP :{
  13. Well I'm under 10.6.5 now and fully working. Installed from 15" MBP dvd. You need to have some sort of osx running( i had a leopard 10.5.6) , then you make a dmg out of the dvd then you replace the osinstall.mpkg with a patched one so you don't get the alert thing. there you go.
  14. Can you tell me the steps that i can take? you don't need to go into detail.
×