Jump to content

Paramount

Members
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

About Paramount

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • MSN
    paramount@cenadigital.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    São Paulo, Brazil
  1. Hey everybody. My MacOS 10.6.0 install is almost working... the only problem is a mouse/system lag and choppiness after the EFI String of my GeForge 8400 GS 512 (pci-e). Right after the system boot-up, my mouse gets very strange... sometimes it's slow, sometimes it's fast... jumping around the screen. And the entire system is slow... --- My system config: Motherboad: Itautec SM 3320 Chipset: GeForce 6150 (Northbridge) and NVIDIA® GeForce 430 (SouthBridge) Processor: AMD Athlon 64x2 3800+ (with SSE3) Memory RAM: Itaucom 4x 1GB DDR2 667. Hard Disk: SATA 160GB Drive DVD: LG DVD-Writer Network: NVIDIA nForce 430 Gigabit LAN Marvell PHY Video: Offboard / Zogis GeForce 8400 GS 512MB / PCI-e Audio: SoundMax® ADI1986A Web CAM: no Keyboard: Dell / USB Mouse: Dell / USB --- How I made my install: * Mac OS Snow Leopard 10.6.0 Retail - using an external disk and a MacBook Pro for the install process. * Installed the Chameleon RC2. *> Updated to Chameleon RC4. * Copied mach_kernel.test7 to SL root. * Changed /Extra/com.apple.Boot.plist, to load the mach_kernel.test7, and GraphicsEnabler to Y. And the EFI String of my Graphic Card. * Created the dsdt.aml to my system. * Installed the following kexts: /Extra/Extensions: AppleNForceATA.kext NullCPUPowerManagement.kext PlatformUUID.kext fakesmc.kext /System/Library/Extensions: AppleAzaliaAudio.kext nForceLAN.kext The system boots fine. QE/CI enabled, sound working, network working. But with the EFI String from my GF, the system get very slow, and the mouse very fast.. and lagging... When I remove the EFI String from my GF, I have no QE/CI, but the system gets very fast... and no mouse lag. --- What I already have tried: Install the Disabler.kext to: /Extra/Extensions, and/or /System/Library/Extensions... without success... Removed the AppleUpstreamUserClient.kext... without success too. Repaired the Extensions Permissions... without success too. So... now.. I can only have an working system without QE/CI (without the EFI String). With the EFI String my system gets very lag, the mouse jumps throw the screen. --- Someone have a glue for it? Have experienced the same problem? I'm running an Mac OS X 10.5.7 in this same hardware without problems, in an other HDD. Everything run fine (sound, graphics, network).
  2. Hi. I'm working on a 64 bits version of AppleNForceATA... so, can you share your moddifications to the AppleNForceATA source?
  3. Paramount

    Leo4Allv5 to 10.5.7

    Hellow everyone. I have a AMD Athlon 64 X2 2.8GHz, and I'm using Leo4Allv5 (MacOS X Server) - (10.5.4 updated to 10.5.5). I'm using Chameleon 2 RC1, and Voodoo 9.5.0. But now, every attemp to update to 10.5.7 crashed my system. Can I install iDeneb.Combo.Upgrade.KIT.1057, for Client side, and use Pacifist and extract the Server side from 10.5.7 Combo Update, and install it? There is any how to to update the X Server to 10.5.7 ? In a AMD system?
  4. Hi everyone... today, after a update into my iTunes to 8.1, it isn't working anymore. I'm running Leo4Allv5 on a Athlon 64 X2. 2Gb of RAM. I don't have a backup... And can't find anywhere for a old itunes8.dmg to install the old version again. Someone has an clue? Maybe doing some crack on the itunes 8.1 files? (ie. cpuid)
  5. Hi... I'm running a Leo4All v5, updated to 10.5.5 using a pre-patched installation. In a AMD Athlon X2. How could I update to 10.5.6 ? It's MacOS X Server... not the regular one.
  6. Paramount

    Radeon X1550 problem with Leo4Allv5

    I saw a lot a people with this videocard, and with CI/QE enabled... can you guys help me? Maybe someone could send me a NatitX1300 kext, and the ATINDRV.kext too...
  7. I'm using the Leo4Allv5 - The X Server, in a Itautec Hardware - Model SM 3320. Northbridge: GeForce 6150 (Working) Southbridge: GeForce 430 (Working) VideoCard: nVídia GeForce 6150 GO - With shared memory (does not work) Network: NVIDIA nForce 430 Gigabit LAN Marvell PHY (work with nForce.kext - but only 10% of the time that I turn the machine ON, other moments the network say that the cable is not connected (but it is)). Sound: SoundMax® ADI1986A (Working) --- For the Graphics, I have a Radeon X1550 PCI-e with 256Mb / 64Bits. I found in the forums that I need the NatitX1300.kext, but Didn't find it in any place to download. I have tried the ATIinject.kext, changing the DeviceId to 0x7140 (the deviceid infomed by System Profiler), and put a ATIRadeonX1000.kext (from a forum in here - the Leo4Allv5 didn't come with this kext), but it doesn't worked for me. After the boot, I got a blue screen, and stopped there. I tried a lot of stuffs, without success... After removing the ATINDRV.kext, and ATIRadeonX1000.kext, I can boot into Finder, but without CI/QE. If I only remove the ATINDRV.kext, I still can boot, but All my graphics gets strange, no background into the top bar. But the System Profiler says that I have CI and QE. So, I noticed that the problem is with the ATINDRV.kext not working with my ATIinjection.kext. Someone know what I have to do to get it working? --- For the network, I'm using a 3com old card, It says that is always connected.
  8. Hi.. today I have accidentally installed the Security Update 2008-002. After reboot, the system didn't start (duh!!!). I get the new 9.2.2 Kernel, and System.kext. The system start to boot again. I get into the login window, after logon, I see the dock, and the Finder for some seconds (3 to 5 seconds), and get back into the login window again. maybe something is crashing. If I click in something from the dock, it start, but get closed when the login window appears again. I can't run anything... it's too fast. Maybe the Security Update changed a application that is crashing and log me off. I'm running the Leopard 10.5.2 in a AMD Sempron with SSE3. I have tried other kernels (ToH, Netkas) I can boot with all... but after the login, and some seconds into the finder (and dock) I get back to login window again. Does anyone have a sugestion? I don't want to reinstall all again. What files can I copy from the install cd to try recover my installation? [uPDATE] I'm able to access this machine using SSH. So.. I take a look into my system.log file... And found this: Apr 22 16:16:24 Cerberus /System/Library/CoreServices/loginwindow.app/Contents/MacOS/loginwindow[34]: Login Window Application Started Apr 22 16:16:25 Cerberus /usr/sbin/ocspd[93]: starting Apr 22 16:16:25 Cerberus SymSharedSettingsd[90]: Settings server starting up. Apr 22 16:16:27 Cerberus mds[33]: (Fatal) Server: Assertion failure in -[MDSDeferredInvocationTask finishWithStatus:] (/SourceCache/Spotlight/Spotlight-398.8$ Apr 22 16:16:27 Cerberus com.mysql.mysqld[54]: Starting mysqld daemon with databases from /usr/local/mysql-5.0.51a-osx10.5-x86/data Apr 22 16:16:28 cerberus configd[14]: setting hostname to "cerberus" Apr 22 16:16:30 cerberus kernel[0]: CODE SIGNING: cs_invalid_page: p=102[ATSServer] clearing CS_VALID Apr 22 16:16:31 cerberus loginwindow[34]: Login Window Started Security Agent Apr 22 16:16:32 cerberus com.symantec.navapdaemon[51]: kextunload: unload kext /Library/Application Support/Symantec/AntiVirus/NortonAutoProtect.bundle/Conte$ Apr 22 16:16:32 cerberus com.symantec.navapdaemon[51]: kextload: /Library/Application Support/Symantec/AntiVirus/NortonAutoProtect.bundle/Contents/Resources/$ Apr 22 16:16:33 cerberus ReportCrash[97]: Formulating crash report for process mds[33] Apr 22 16:16:34 cerberus com.apple.launchd[1] (com.apple.metadata.mds[33]): Exited abnormally: Illegal instruction Apr 22 16:16:35 cerberus mds[119]: (Fatal) Server: Assertion failure in -[MDSDeferredInvocationTask finishWithStatus:] (/SourceCache/Spotlight/Spotlight-398.$ Apr 22 16:16:35 cerberus ReportCrash[97]: Saved crashreport to /Library/Logs/CrashReporter/mds_2008-04-22-161628_Cerberus.crash using uid: 0 gid: 0, euid: 0 $ Apr 22 16:16:38 cerberus ReportCrash[97]: Formulating crash report for process mds[119] Apr 22 16:16:39 cerberus com.apple.launchd[1] (com.apple.metadata.mds[119]): Exited abnormally: Illegal instruction Apr 22 16:16:39 cerberus com.apple.launchd[1] (com.apple.metadata.mds): Throttling respawn: Will start in 6 seconds Apr 22 16:16:39 cerberus ReportCrash[97]: Saved crashreport to /Library/Logs/CrashReporter/mds_2008-04-22-161635_Cerberus.crash using uid: 0 gid: 0, euid: 0 $ Apr 22 16:16:39 cerberus ReportCrash[97]: Formulating crash report for process httpd[118] Apr 22 16:16:40 cerberus ReportCrash[97]: Saved crashreport to /Library/Logs/CrashReporter/httpd_2008-04-22-161633_Cerberus.crash using uid: 0 gid: 0, euid: $ Apr 22 16:16:46 cerberus kernel[0]: CODE SIGNING: cs_invalid_page: p=127[mdworker] clearing CS_VALID Apr 22 16:17:06 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: /Library/StartupItems/Zendapachectl/Zendapachectl: line 2: /usr/local/Zend/apache2/bin/apachectl: Permi$ Apr 22 16:17:06 cerberus SystemStarter[28]: apachectl (132) did not complete successfully Apr 22 16:17:06 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: -n Starting MySQL ... Apr 22 16:17:07 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: 080422 16:17:07 [Warning] Setting lower_case_table_names=2 because file system for /usr/local/Zend/Plat$ Apr 22 16:17:09 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: 080422 16:17:09 InnoDB: Started; log sequence number 0 257709 Apr 22 16:17:09 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: [OK] Apr 22 16:17:10 cerberus ntpdate[131]: no server suitable for synchronization found Apr 22 16:17:10 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: -n Starting Job Queue daemon ... Apr 22 16:17:10 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: /usr/local/Zend/Platform/MySQL/bin/mysqld: ready for connections. Apr 22 16:17:10 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: Version: '4.1.22' socket: '/usr/local/Zend/Platform/MySQL/var/mysql.sock' port: 0 Source distribution Apr 22 16:17:12 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: [FAILED] Apr 22 16:17:13 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: -n Starting Session Clustering daemon ... Apr 22 16:17:14 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: Session Clustering HA Service: service is starting (as application) ... Apr 22 16:17:14 cerberus com.apple.SystemStarter[28]: [FAILED] Apr 22 16:17:14 cerberus SystemStarter[28]: The following StartupItems failed to properly start: Apr 22 16:17:14 cerberus SystemStarter[28]: /Library/StartupItems/Zendapachectl Apr 22 16:17:14 cerberus SystemStarter[28]: - execution of Startup script failed Apr 22 16:17:17 cerberus ReportCrash[167]: Formulating crash report for process JobQueue[165] Apr 22 16:17:18 cerberus ReportCrash[167]: Saved crashreport to /Library/Logs/CrashReporter/JobQueue_2008-04-22-161711_Cerberus.crash using uid: 0 gid: 0, eu$ Apr 22 16:17:26 cerberus /Library/Application Support/Symantec/Scheduler/SymSecondaryLaunch.app/Contents/NortonMissedTasks[52]: uid 501 already done Apr 22 16:17:43 cerberus authorizationhost[113]: MechanismInvoke 0x124a90 retainCount 2 Apr 22 16:17:43 cerberus SecurityAgent[114]: MechanismInvoke 0x1b54b0 retainCount 1 Apr 22 16:17:44 cerberus SecurityAgent[114]: NSSecureTextFieldCell detected a field editor ((null)) that is not a NSTextView subclass designed to work with t$ Apr 22 16:17:44 cerberus SecurityAgent[114]: NSExceptionHandler has recorded the following exception:\nNSRangeException -- *** -[NSCFArray objectAtIndex:]: i$ Apr 22 16:17:45 cerberus SecurityAgent[114]: MechanismDestroy 0x1b54b0 retainCount 1 Apr 22 16:17:45 cerberus loginwindow[34]: Login Window - Returned from Security Agent Apr 22 16:17:45 cerberus authorizationhost[113]: MechanismDestroy 0x124a90 retainCount 2 Apr 22 16:17:45 cerberus loginwindow[34]: USER_PROCESS: 34 console Apr 22 16:17:46 cerberus com.apple.launchd[1] (com.apple.UserEventAgent-LoginWindow[108]): Exited: Terminated Apr 22 16:17:46 cerberus com.apple.launchd[1] (com.apple.ScreenSharing.server[107]): Exited: Terminated Apr 22 16:17:48 cerberus kernel[0]: CODE SIGNING: cs_invalid_page: p=265[ATSServer] clearing CS_VALID Apr 22 16:17:48 cerberus loginwindow[34]: ckScreen] Apr 22 16:17:48 cerberus loginwindow[34]: ERROR | -[Login1 launchWorkspace] | setlogin("paramount") failed: Operation not permitted Apr 22 16:17:49 cerberus kernel[0]: CODE SIGNING: cs_invalid_page: p=266[Dock] clearing CS_VALID Apr 22 16:17:49 cerberus loginwindow[34]: ckScreen] Apr 22 16:17:54 cerberus Dock[266]: _DESCRegisterDockExtraClient failed 268435459 Apr 22 16:18:00 cerberus com.apple.launchd[1] (0x10c360.cron[273]): Could not setup Mach task special port 9: (os/kern) no access Apr 22 16:18:02 cerberus ReportCrash[269]: Formulating crash report for process loginwindow[34] Apr 22 16:18:04 cerberus com.apple.launchd[1] (com.apple.loginwindow[34]): Exited abnormally: Bus error Apr 22 16:18:05 cerberus /System/Library/CoreServices/loginwindow.app/Contents/MacOS/loginwindow[275]: Login Window Application Started Apr 22 16:18:04 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.Spotlight[261]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:04 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.pboard[264]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:04 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.AirPortBaseStationAgent[256]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:04 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.ServerScanner[260]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:05 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.ReportCrash[269]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:05 cerberus ManagedClient[111]: CGSShutdownServerConnections: Detaching application from window server Apr 22 16:18:05 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.pbs[257]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:05 cerberus com.apple.launchd[252] ([0x0-0xc00c].com.apple.iCal.helper[271]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:05 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.ScreenSharing.server[259]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:05 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.UserEventAgent-Aqua[262]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:05 cerberus com.apple.launchd[252] ([0x0-0x9009].com.apple.dock[266]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:06 cerberus loginwindow[275]: Login Window Started Security Agent Apr 22 16:18:07 cerberus kernel[0]: CODE SIGNING: cs_invalid_page: p=285[ATSServer] clearing CS_VALID Apr 22 16:18:10 cerberus mdworker[127]: (Error) SyncInfo: Catalog changed during searchfs too many time. Falling back to fsw search / Apr 22 16:18:14 cerberus authorizationhost[283]: MechanismInvoke 0x124a90 retainCount 2 Apr 22 16:18:14 cerberus SecurityAgent[284]: MechanismInvoke 0x1bd7e0 retainCount 1 Apr 22 16:18:14 cerberus SecurityAgent[284]: NSSecureTextFieldCell detected a field editor ((null)) that is not a NSTextView subclass designed to work with t$ Apr 22 16:18:14 cerberus SecurityAgent[284]: NSExceptionHandler has recorded the following exception:\nNSRangeException -- *** -[NSCFArray objectAtIndex:]: i$ Apr 22 16:18:15 cerberus loginwindow[275]: Login Window - Returned from Security Agent Apr 22 16:18:15 cerberus authorizationhost[283]: MechanismDestroy 0x124a90 retainCount 2 Apr 22 16:18:15 cerberus SecurityAgent[284]: MechanismDestroy 0x1bd7e0 retainCount 1 Apr 22 16:18:15 cerberus loginwindow[275]: USER_PROCESS: 275 console Apr 22 16:18:15 cerberus com.apple.launchd[1] (com.apple.UserEventAgent-LoginWindow[282]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:15 cerberus com.apple.launchd[1] (com.apple.ScreenSharing.server[281]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:18 cerberus loginwindow[275]: ckScreen] Apr 22 16:18:18 cerberus loginwindow[275]: ERROR | -[Login1 launchWorkspace] | setlogin("paramount") failed: Operation not permitted Apr 22 16:18:19 cerberus kernel[0]: CODE SIGNING: cs_invalid_page: p=350[Dock] clearing CS_VALID Apr 22 16:18:19 cerberus kernel[0]: CODE SIGNING: cs_invalid_page: p=352[ATSServer] clearing CS_VALID Apr 22 16:18:19 cerberus loginwindow[275]: ckScreen] Apr 22 16:18:32 cerberus Dock[350]: _DESCRegisterDockExtraClient failed 268435459 Apr 22 16:18:42 cerberus ReportCrash[354]: Formulating crash report for process loginwindow[275] Apr 22 16:18:43 cerberus com.apple.launchd[1] (com.apple.loginwindow[275]): Exited abnormally: Bus error Apr 22 16:18:43 cerberus /System/Library/CoreServices/loginwindow.app/Contents/MacOS/loginwindow[357]: Login Window Application Started Apr 22 16:18:43 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.AirPortBaseStationAgent[342]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:43 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.Spotlight[347]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:43 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.pboard[349]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:43 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.ServerScanner[346]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:43 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.ScreenSharing.server[345]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:43 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.pbs[343]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:43 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.UserEventAgent-Aqua[348]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:43 cerberus com.apple.launchd[252] ([0x0-0x14014].com.apple.dock[350]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:44 cerberus com.apple.launchd[252] (com.apple.ReportCrash[354]): Exited: Terminated Apr 22 16:18:44 cerberus ManagedClient[280]: CGSShutdownServerConnections: Detaching application from window server Apr 22 16:18:44 cerberus /System/Library/CoreServices/coreservicesd[81]: SessionGetInfo(0x198e660) -> -2147417855 Apr 22 16:18:44: --- last message repeated 1 time --- Apr 22 16:18:44 cerberus /System/Library/CoreServices/coreservicesd[81]: FindBestLSSession(), SessionGetInfo() returned error -2147417855 for sessionID=26797$ Apr 22 16:18:44 cerberus /System/Library/CoreServices/coreservicesd[81]: SessionGetInfo(0x198e660) -> -2147417855 Apr 22 16:18:44: --- last message repeated 1 time --- Apr 22 16:18:44 cerberus /System/Library/CoreServices/coreservicesd[81]: FindBestLSSession(), SessionGetInfo() returned error -2147417855 for sessionID=26797$ Apr 22 16:18:45 cerberus loginwindow[357]: Login Window Started Security Agent Apr 22 16:18:46 cerberus kernel[0]: CODE SIGNING: cs_invalid_page: p=367[ATSServer] clearing CS_VALID Apr 22 16:20:00 cerberus com.apple.launchd[1] (0x10fa90.cron[370]): Could not setup Mach task special port 9: (os/kern) no access Apr 22 16:20:00 cerberus com.apple.launchd[1] (0x10fc90.cron[371]): Could not setup Mach task special port 9: (os/kern) no access Apr 22 16:21:24 cerberus kernel[0]: CODE SIGNING: cs_invalid_page: p=374[mdworker] clearing CS_VALID Maybe... only a reinstall? In /System/Library/CoreServices, the only changed directory is from loginwindow.app (dated today). Where do I find the loginwindow.app to download a AMD patched version?
  9. Paramount

    Problems with AMD

    Well... some update. The problem with boot, I resolved with reinstaling the Leopard with a MBR partition scheme. But... still no sound. Some debug info: bash-3.2# kextload -t AppleAzaliaAudio.kext/ kernel extension AppleAzaliaAudio.kext/ has problems: Authentication failures: { "File owner/permissions are incorrect (must be root:wheel, nonwritable by group/other)" = ( "/System/Library/Extensions/AppleAzaliaAudio.kext/Contents/Info.plist" "/System/Library/Extensions/AppleAzaliaAudio.kext/Contents" "/System/Library/Extensions/AppleAzaliaAudio.kext/Contents/MacOS/AppleAzaliaAudio" "/System/Library/Extensions/AppleAzaliaAudio.kext/Contents/MacOS" ) } Missing dependencies: { "com.apple.iokit.IOHDAudioFamily" = "No valid version of this dependency can be found" } I'll repair the permissions and see what happens.
  10. Paramount

    Problems with AMD

    I have tried the AppleHDA Patcher... but I don't have the driver for the audio in linux... and neither know how to get one. I saw a thread with one kext for ALC660... but after install.. it didn't work. http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...100#entry572848 --- About the bootloader... how do I install it? What I have tried: * Boot in single user mode ( in install DVD boot - F8 - hd(0,0)/mach_kernel -s ) Then: # cd /pc_efi_v72 # ./startupfiletool /dev/rdisk0s1 ./boot_v8 # dd if=./guid/boot1h of=/dev/rdisk0s1 bs=512 count=1 # dd if=./guid/boot0 of=/dev/disk0 bs=400 count=1 After this... I only get: HFS+ Partition Error. I'm using GUID partitions.
  11. Paramount

    Problems with AMD

    I have "successfully" installed the Leopard 10.5.2 in my AMD Sempron (with SSE3). Previews I had Tiger 10.4.8 (JaS AMD SSE2-SSE3). With sound, keyboard, boot, working good (video NOT, because this machine have a onboard video from VIA... so... no CE/QE). But now, with Leopard, I can`t boot... and my sound isn't working. I have tried everything to boot from my HD. I get a "b0 error", or a "HFS+ Partition Error". I tried the fdisk method (set the first partition active - I have only 1 partition, Leopard, no dual-boot). And I have tried to restore the EFI v8 too... But, I still can't boot from my HD. I need to put the install DVD into the drive and boot from there... It's quite annoying, because I need to F8, and put hd(0,0)/mach_kernel -x "Graphics Mode"="1280x1024x32" So... I can't reboot all the time. And for Sound, in Tiger, I needed to use Azalia to get my sound working, I have tried it in Leopard too, but without success. If someone got it working, please let me know how. My machine: AMD Sempron 3000+ (SSE3) MB: K8V-VM Audio: Realtek ALC660 6-Channel Codec
  12. I tried right now to uninstall NTFS-3G and install again. No success. I checked the /System/Library/Filesystems/ntfs-3g.fs/ntfs-3g.util, PROBE_DISABLED=0. So it's OK. But when I put my USB HD, only the internal NTFS mount the disk.
  13. Using the Kalyway 10.5.1 install, I installed MacFuse for Leopard, and NTFS-3G... My USB Disk was mouting in RW mode (using NTFS-3G) but after updating to 10.5.2, it stopped. I have tried to run "Enable NTFS-3G.command"... but the automount still doesn't work. Someone have a solution for it? Everytime that I put my USB Disk, I need to umount it and mount manualy, with "mount_ntfs-3g /dev/disk1s1 /Volumes/USB_DISK". Tried to install MacFuse again, NTFS-3G again... but nothing.
  14. Paramount

    What app are you missing?

    I really think that a version of ACDSee Pro, could be developed to Mac. The image viewer from ACDSee r0x. Not a very old version of ACDSee for mac... but the new windows one. DVDShrink could be very great. Namo WebEditor (the best html editor ever). CuteFTP Pro (not the CuteFTP Home realeased to Mac). GetRight. That's all.
  15. Paramount

    Jas AMD 10.4.8 to 10.4.11

    I tried this http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=45283 without success. Before installing the combo update I backuped the files: /System/Library/CoreServices/loginwindow.app /System/Library/Extensions/AppleSMBIOS.kext /System/Library/Extensions/AppleACPIPlatform.kext /System/Library/Extensions/AppleAPIC.kext /System/Library/Extensions/IOATAFamily.kext /System/Library/Extensions/System.kext /mach_kernel Installed the combo update. Restored all previews files. Deleted the kext: /System/Library/Extensions/AppleIntelCPUPowerManagement.kext amd: rm -rf /System/Library/Extensions.* The I rebooted. The system didn't work anymore. I get a lot of errors in: loginwindow.app, and mDNSResponder I'll reinstall 10.4.8. My Machine is a AMD, Sempron, with SSE3. 64bits. I guess that I'm getting this errors, because of my AMD processor. Someone have tried to update Jas 10.4.8 to 10.4.11 using a AMD processor with SSE3?
×