Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About shatterhenner

  • Rank
    InsanelyMac Geek
  1. Clover General discussion

    thx for help guys...appreciated!!! yeah, afps.efi is already in the right folders. im trying to install high sierra on ssd at my imac directly. so clover has to be installed before installing high sierra?!?!?or can i setup clover after 10.13 installation is finished?!?
  2. Clover General discussion

    Hi Guys, is clover working when installed at the efi section on an afps volume for booting high sierra? also is clover legacy working installed on afps volume??? thx in advance, i completely missed the beta testings .-(
  3. hi chunanann, thx for your kext for AR9485 MacRev1, its working fine, but I got speed issues in downstream...only 4-5mbits/s!!! upload rates are nice!!!! any suggestions?
  4. WebDriver 367.15.10.35f01 for 10.12.3 is online now
  5. CUDA 6.0.26 RC

    Cuda update 6.5.14 is online...just a heads up!!!
  6. Clover General discussion

    thx slice and magnifico ill try this
  7. Clover General discussion

    Same here folks!!! any other suggestions?! thx fellas!!!
  8. Clover General discussion

    thx slice, ill check this!!!
  9. Clover General discussion

    hi friends!!! just cosmetic but i wanna know whats going on there!!! i installed 10.10 dp4 on my hd (working good) but at clover boot screen the yosemite hd is shown twice?!? any suggestions?!?!? thx fellas same here 2 posts above!!! Hi Sergey , please a little question , i dont unterstand why have many HD in GUI clover I found suddenly other icons after trying the DP of yosemite 1) Boot OS X Install From Maverics 2) Two icons Boot Mc OS x From DP3 Schermata 2014-07-21 alle 21.49.13.png
  10. Clover General discussion

    the shutdown issue happens sometimes, but the restart issue upon start happens at every cold boot!!! what additional infos do ya need?!?!
  11. Clover General discussion

    hi friends, still got 2 problems in configuration!!! 1. at the first start i get a auto reboot right after showing me the desktop?!?!? 2 . still no complete shutdown, power led is still burning and power supply isn't switched of correctly?!?!? any suggestions?!
  12. Clover General discussion

    hey guys, still suffering on random shutdown issues...the board doesn't completely switch off!!! green led is still burning?!?!? any suggestions?! thx fellas
  13. Clover General discussion

    hi geeks, i noticed that sometimes my pc didn't switch completely off, means the green led is still burning after shutdown...had to manually switch it off!!! any workarounds?!?!?thx in advance
  14. Clover General discussion

    thx, but didn't work...after restart efi volume still appears prefpane is resetted?!?! try to change config.plist to mount efi -> NO didn't work too edit : working now set save to nvram to partition to yes (not automatic) thx for your help besides that...i definitely loving this boot loader, damn such a good work guys
  15. Clover General discussion

    hi fellas, im a clover newbie... now my system starts with mounted efi volume on desktop after the last clover update!!! how can i get rid of this efi volume thx in advance