Jump to content

dolfin

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About dolfin

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • MSN
    gilosher@gmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    12470432
  • Yahoo
    dolfin136

Profile Information

  • Location
    Tel Aviv, Israel
  1. I got a wireless Mighty Mouse with my hackintosh, and I'm using this dongle: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11825 It works perfectly under Snow Leopard and Windows 7.
  2. dolfin

    Bluetooh/Apple Wireless Keyboard

    I'm using Cubix Bluetooth USB Adapter (V2.1 + EDR) that I bought from DealExtreme: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11825 It's cheap, and it recognize my Mighty Mouse with no problems at all. Before that one, I tried this one: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11866 which is cheaper, but didn't worked for me on my Hackintosh at all. (although it DID worked under Win7). I'm planning to buy the Apple Wired Keyboard soon, because I'm afraid that my BIOS won't support the Bluetooth keyboard on boot. Please tell me if you'll have any success with the Wireless Keyboard. Good Luck!
  3. Hi, Anyone knows a way in which we can cahnge the default display that OS X detects automaticlly? OS X detects a display that can't do anything beyond 1024x768x32 (When I try to swith to 1208x1024x32 it becomes 1280x1024x8! and everything goes black & white). I've got MAG 996PFs monitor and a NVidia GeForce2 MX Graphic card. Thanks, Gil
  4. Hi all! I'm visiting this site since the whole story got published and I even got OSx86 running on my PC since then. My Hardware is: AMD Athlon 64 3000+ (SSE2 only) on Abit AV8 Motherboard (VIA K8T800 Pro + VT8237 Chipset) and NVidia GeForce2 MX400 Video Card. I got OSx86 working using the DVD Installer, and I'm using the lateset Maxxuss Pathces (0.5c). My problems are: 1. I can only use 1024x768x32 resoultion. when I try to switch to a higher resolution the display becomes monochrome (black / white only). 2. I can hear the sound only from the left speaker. 3. The onboard Gigabye LAN is not reconized. Had to conneced a PCI LAN card (Realtek). 4. Stuffit Expandar Crashes. 5. Preview and iPhoto doesn't display any photos at all. If anyone has a solution for one or more of those problems, I'll be glad to read them. Thanks, Gil
×