Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About adogv90

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. appleintel8255x.kext

    also if you do all that and it still does not detect go to S/L/E and get rid of appleHPET.kext for some reason it works for me upon reboot not sure what it is nor what it does but read to delete it in someones post elsewhere and it seemed to work for me any questions you can hit me up on MSN for more direct help adogv90@msn.com
  2. appleintel8255x.kext

    ok sorry for the late response i have 27dc8086 myself but here is working kext add it to extras/extensions Also modify com.apple.boot.plist to say kernel flags -f should look something like this <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string>-f arch=i386</string> <key>Timeout</key> <string>1</string> timeout of your choosing i chose that to default OSX but option to change to boot to winders if needed lol AppleIntel8255x.kext.zip
  3. try this if you need help still hit me up on msn fastest response adogv90@msn.com http://netkas.org/?p=125
  4. Anyone willing to lend a hand i have leo up and running however my old linux dump file and applehda patcher trick not working in snow leopard is there a new trick for leo or is it still in the works. thanks Audio stac9227 ICH7 82801g 0x27d88086
  5. anyone have any luck making appleintel8255x.kext work on SL trying 10.5.8 kext tried extra folder nada tried placing in S/L/E/ionetworking and repair permissions nothing wierd thing is i have gateway gm5626 with intel 945g motherboard intel pro 100 ve onboard network but when i inserted my id into kext on leo I still had to remove applehpet.kext in order for it to work and boot -f i read on forum somewhere someone made it work but i am having no luck if your on msn hit me up adogv90@msn.com any help would be appreciated thanks Sweet got it working now just need to figure out audio
  6. Hard Drive Icons on Desktop?

    go to finder then preferences then click hard disks had me for a minute too lol
  7. Gateway GM5626

    aww no one has any information about this? bump for more help
  8. Gateway GM5626

    Currently running IDENEB v1.4 10.5.6 everything worked out of box except audio and network however with use of AppleHDAPatcher_v1.16 and a linux dump file for my sigmatel i got audio working however here is the delima. Under vista 64bit home pro my network is listed as an intel pro 100/ve i modified the AppleIntel8255x.kext to show my device id and manufacturer 0x27dc8086 however that did not do the trick so i went to gateways website and it lists it as an intel 82566dm chipset ok so tried the kext i found on another thread and modified to show my current info however that did not work either so... i tried osx86tools that came with ideneb however it lists it as a Ethernet controller [0200]: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) LAN Controller [8086:27dc] (rev 01) however i cannot find any kext or how to for this said chipset any help would be greatly appreciated thank you Gateway GM5626 dual boot Vista 64bit home pro OS X X86 ideneb v1.4 10.5.6 Intel core duo 4gb ram 500gb SATA 2 Nvidia 8500gt 1gb