Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

hasteknight1

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About hasteknight1

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Drivers for Nvidia Geforce 9400 GT - Success

    Hi tazs. Still suffering from this problem here. Are you still around ? Just need to know which kext you need. Thanks for your time dude.
  2. Drivers for Nvidia Geforce 9400 GT - Success

    I am using VGA never use DVI. Thanks Tazs. Which kext you need ? Sorry im kind of a newbie. That is a very good news. Hope to hear from you soon.
  3. Drivers for Nvidia Geforce 9400 GT - Success

    This time i followed this way and it worked 80%. Got my CI/QE working but still cant run any games. BUT vlc and DVD player works fine. Getting there i suppose. I also tried loading NVinject but it will change my Ram from 1GB to 512 . How is your status tazs ?
  4. NVIDIA 9 Series Driver Installer v2

    hey man, does your 9400GT works ? mine does not work so well. What is your Open GL Extension Viewer stats ?
  5. Drivers for Nvidia Geforce 9400 GT - Success

    Makes me feel better that im not the only one 2 hehe
  6. 9400GT, Won't work

    Graphics by NVIDIA: Chipset Model: Graphics by NVIDIA Type: Display Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 1024 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x0641 Revision ID: 0x00a1 ROM Revision: NVinject 0.2.1 Displays: Display Connector: Status: No display connected SyncMaster: Resolution: 1280 x 1024 @ 75 Hz Depth: 32-bit Color Core Image: Hardware Accelerated Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Quartz Extreme: Supported Rotation: Supported
  7. Drivers for Nvidia Geforce 9400 GT - Success

    Dude Im in the same boat as you man. After installing the NVIDIA drivers and created the EFI strings, the SP shows everything works. I even change the strings for the NVinject and its IOprobe but still nothing seems to be working. My SP Graphics by NVIDIA: Chipset Model: Graphics by NVIDIA Type: Display Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 1024 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x0641 Revision ID: 0x00a1 ROM Revision: NVinject 0.2.1 Displays: Display Connector: Status: No display connected SyncMaster: Resolution: 1280 x 1024 @ 75 Hz Depth: 32-bit Color Core Image: Hardware Accelerated Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Quartz Extreme: Supported Rotation: Supported When i try to run the xbench, weak results came in Quartz Graphics Test 133.92 Line 105.71 7.04 Klines/sec [50% alpha] Rectangle 149.11 44.52 Krects/sec [50% alpha] Circle 127.87 10.42 Kcircles/sec [50% alpha] Bezier 100.02 2.52 Kbeziers/sec [50% alpha] Text 298.48 18.67 Kchars/sec I tried to give it a test drive with Need for Speed and other games but all i get is pitch black. Even when playing Videos on VLC, nothing seems to be working. Even when i change the resolution, it panic and all i get is blue screen, only when i reboot the comp then i get back the previous resolution. What do u think it is tazs ? im kind of new in this so sorry if i could not give you any help but i seriously want to solve this problem cause i just bought this Nvidia 9400GT 1GB for this hehe. Also another thing is that, i had 2 hard disk before testing any games. After running the game, my 2nd hard disk just simply cannot mount anymore. It shows of cause in the bios but it doesnt mount on the os This is my Open Gl Extension viewer. Same like yours TAZ
  8. 9400GT, Won't work

    Hi there, Anyone tried this on 10.5.5 ? I cant get it working. I installed the Nvidia 9 drivers, created EFI string using the osx86 tools and CI/QE both is working. But the only thing is that when i tried to run NFS or any other games, the black screen just comes out. When i try to change resolution, the blue screen will come out. Help needed here. This is my xbench results with Quartz GL disabled Quartz Graphics Test 135.23 Line 111.03 7.39 Klines/sec [50% alpha] Rectangle 138.10 41.23 Krects/sec [50% alpha] Circle 118.25 9.64 Kcircles/sec [50% alpha] Bezier 112.74 2.84 Kbeziers/sec [50% alpha] Text 294.10 18.40 Kchars/sec OpenGL Graphics Test 99.17 Spinning Squares 99.17 125.80 frames/sec
×