Jump to content

ADDmin

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About ADDmin

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. no help. realy crash is often but, like this work not good. I add SMBIOS.plist and it's work beter. problem are again. if someone help complitly plz help. my result is not so good video kext. I think next updates help.
  2. yes yes, I have same problem. and I remove smbios form extensions but not from extra. I not see this plist. and my modelname same macpro 3.1. now you have same crash? or it's gone. your video work with DSDT? I now use leo 10.5.8 and have snow but problem are same. in leo work normal with same DSDT. If someone Have done this problem plz reply
  3. No more ideas about my problem? nothing help. video see good with DSDT but screen again stop work. plz if someone have any ideas help me.
  4. I do my DSDT like this but no efective can you upload for me your working DSDT? meby I's can halp
  5. yes I have but not use injectors, but same problem with injectors and DSDT. injector and DSDT (not together) start QE, but after few minute stop all screen. I see this DSDT and reply what it do... 1 qestion. what snow leo you use? I's native? or hackintosh? and how you install from DVD+bootCD or from restor? meby problem in install method?
  6. you have snow leopard native? how you do it? same video, laptop M50Vn but not work, start QE with injektors, and with DSDT. start work but after 15-20 minute stop work block all screen, only mouse can move. how you do it plz reply my snow leo is native, install from bootCD and then retail DVD
  7. hi evryone. I install native snow leopard 10.6, work all without WIFI bat its not a problem. my friend do to me DSDT.aml and QE start work, but after few minute stop all screen only mouse move. if someone have any ideas can help me? my problem is done. problem is bios version insaide abaut mac untill smbios.plist I have model: macpro 3.1. after edit smbios.plist my model up. mac book pro 5.2 this is my smbios.plist: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>SMbiosversion</key> <string>MP31.000.0000.000.0000000000</string> <key>SMexternalclock</key> <string>400</string> <key>SMmanufacter</key> <string>Apple Inc.</string> <key>SMmaximalclock</key> <string>3000</string> <key>SMmemspeed</key> <string>800</string> <key>SMmemtype</key> <string>19</string> <key>SMproductname</key> <string>MacBookPro5,2</string> <key>SMserial</key> <string>SOMESRLNMBR</string> <key>SMsystemversion</key> <string>1.0</string> </dict> </plist> smbios.plist mast be inside snow leopard disk>extra
  8. hi all. I have asus M50Vn with work mac os X leopard 10.5.6 up tu 10.5.8, work fine. wont install snow leopard. do boot CD but not work. please if can help me.
  9. The Holy ALC663 Problem Solving Thread

    some news about working kext ALC663? someone have sound with ALC663?
  10. 9650M GT, no QE/CI

    see my screenshot... I write my device ID in azaliaaudio, I have not azaliacontroller, in system I see all in and out drivers but I have not audio... in PM plz sey what you do, my Nvidia raly in intel chipset I think audio and video work together, but I think like this
  11. 9650M GT, no QE/CI

    good, thenks... I work to about it on other forums if some ideas work I write to... and about audio? whats audio you have I have ALC 663 and it not work to...
  12. 9650M GT, no QE/CI

    we have same problem bat noone to help as. I dont know about NVDAresman.kext, NVresman work normal but QE/CI not work to...
  13. The Holy ALC663 Problem Solving Thread

    It's my experience I do kext like this I do like this but not work sound but in the system I see this when I install this kext: http://www.megaupload.com/?d=H3VU1AQ1 some ideas?
×