Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

simspot

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About simspot

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Boston MA
  1. Such a bummer when you need to search info to build your hackintosh. I did a search for ALC662 and got: Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Erreur Sphinx : expected searchd protocol version 1+, got version '0' Merci de contacter un Administrateur !
  2. Doesn't seem that links to attachments/downloads are working. Can anyone else confirm? Here's the error I get: Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again.
  3. New GIGABYTE Desktop will it work?

    Just built a system with this motherboard. Works without a problem w/ Kalaway. Audio and Network needs patching. And QE/CI doesn't appear to be fully supported but I'm positive that it should work.
  4. x1650 agp and pcie

    Just to clarify, I think mac.nub has a X1650Pro not a X1950Pro. See his previous post: http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...mp;#entry343707 As for X1950Pro support, I'm still waiting for some type of driver that supports this card. NATIT and JJCOOL's method didnt work at all for me.
  5. Eeeks! It took 263 seconds (4 minutes and 23 seconds) on my laptop! Not sure if it's supposed to be any faster than that. That Pentium D 940 score looks great though, does anyone have a 950 they can test for us?
  6. anyone get motion 2 or dvd studio 4.1 working?

    Motion 2 starts up fine without a problem. I am using the universal binaries from my crossgrade CD not a cracked version (if that makes a difference). Runs on my laptop though I haven't had a chance to test it on my desktop yet.
×