Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Fatal

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Fatal

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. iTunes 7 - Official Problem Thread

    Does anybody know how I can revert back to the previous QT and iTunes? iTunes doesn't work like everyone else, and I lost WMV support in QT.
  2. The Ultimate Web Browser

    Camino is really nice, I use it for almost everything. The only time I don't is when I use FF to use the WebDev Toolbar which is uberhelpfull.
  3. Essential Applications and Utilites

    A quicklist of some that I don't think have been mentioned: Colloquy - Super sexy IRC client. - Free Growl - A must notification system. -Free Aquisition - The most sexy P2P client out there. - Shareware Transmit - A really atractive and usefull FTP program. - 30 Day trial then time limit Toast - The sexiest burning app ever. - Money As you can tell, I really enjoy highly aesthetic applications. Which brought me to OSX because Windows apps are really ugly.
  4. Audigy 2 NX

    Hey, I've solved the problem. I've used the 10.4.3 IOUSB kext and it solved the problem. I think I get a little popping here and there, but nothing too bad. Maybe this will help somebody else having the same problem.
  5. Audigy 2 NX

    Hey guys, I first off want to thank the community for all these wonderfull threads that I've used to solve my problems. The issue is that I have a Audigy 2 NX usb soundblaster, it get's detected fine and it all works.. at 22050hz. Anytime I change it to 48 or 96 it craps out. Now there's no way I can deal with the muffled 22050 sound, but it seems that a few people have it working. The weird thing is, I have the SBLive! 24-bit USB, and that works perfect! But I bought the Audigy and if I have a better card, I want to use it. I heared the JaS 10.4.6 had a patch for USB soundblasters, so I've fresh installed that with the patch and it doesn't seem to do a damned thing. I know somebody out there has it working, so I'm not giving up.
×