Jump to content

slimandslam

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About slimandslam

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. slimandslam

    YOUR HACKINTOSH UPTIME

    Yes, I tried a number of different power management settings in the BIOS. J
  2. slimandslam

    YOUR HACKINTOSH UPTIME

    Yes. The scrolling text shows that the CPU halts and then the screen goes black but the fans are still on (the machine is still on). I have to hit the power switch. I just tried it from a terminal window -- same thing. :-( J
  3. slimandslam

    YOUR HACKINTOSH UPTIME

    It boots very fast. Haven't tried shutting down from the terminal window, but I can see that the CPU halts (via -v flag) during shutdown. My posting has a copy of the startup text attached: http://www.insanelymac.com/forum/index.php...amp;pid=1111057 J
  4. slimandslam

    YOUR HACKINTOSH UPTIME

    I have a very similar config as yours except with 9500GT and Q8200 processor. Everything works fine under 10.5.6 except that it doesn't shutdown (I get black screen but the power is still on) and it takes a long time to restart. Sleep works, though. I've installed openhaltrestart 1.03 but it still doesn't shutdown. Any thoughts? SS
  5. Hi All, I have a system with all SATA hard drives and SATA DVD drive (no IDE). P5Qc motherboard with 4gigs Quad Q8200 CPU Nvidia GeForce 9500GT Realtek 8169 PCI ethernet board I've attached a startup listing from my machine here: system.log.rtf I followed the directions in the P5Q motherboard thread -- installed IDENEB 1.4 and then I installed 10.5.4 retail and updated to 10.5.6 and then ran software update. Ethernet and ALC1200 audio work great. The Nvidia card works fine. All four processors are being used (though "about this mac" still says "3.8 ghz unknown"). The only problem left is with restart and shutdown. The problem is the same with IDENEB 1.4 as it is with the latest 10.5.6 retail (I have both partitions available). I tried installing the v1.03 openhaltrestart.kext but it didn't change anything on either IDENEB or retail version. It is still installed. Note that I am booting the system from a syslinux USB keychain from which I then select the MacOSX retail or IDENEB partition. SHUTDOWN: When I shutdown from MacOSX 10.5.6, the text (-v) shows it halts without errors but then the screen goes black and the system is still on. RESTART: When I select restart from MacOSX 10.5.6, if the USB keychain has been removed, the system appears to halt -- the text (-v) shows it halts without error -- but then it sits there, with the fans on and with a black screen. When I select restart from MacOSX 10.5.6, if the USB keychain has NOT been removed, the system appears to halt -- the text (-v) shows it halts without error -- and then it sits there for 1.5 minutes with a black screen and then restarts. It seems like a timeout of some sort has occurred (just a guess). SLEEP: Sleep works great except if there is a USB keychain drive in the system -- then it won't sleep. In the BIOS, I have the USB settings like this: http://www.insanelymac.com/forum/index.php...st&id=38471 Though I have also set the legacy USB to "auto" and it didn't change anything. Any ideas? SS
  6. Hi All, I have a system with all SATA hard drives and SATA DVD drive (no IDE). P5Qc motherboard with 4gigs Quad Q8200 CPU Nvidia GeForce 9500GT Realtek 8169 PCI ethernet board I followed the directions in this post -- installed IDENEB 1.4 and then I installed 10.5.4 retail and updated to 10.5.6 and then ran software update. I've attached a startup listing here: system.log.rtf Ethernet and ALC1200 audio work great. The Nvidia card works fine. All four processors are being used (though "about this mac" still says "3.8 ghz unknown"). The only problem left is with restart and shutdown. The problem is the same with IDENEB 1.4 as it is with the latest 10.5.6 retail (I have both partitions available). I tried installing the v1.03 openhaltrestart.kext but it didn't change anything on either IDENEB or retail version. It is still installed. Note that I am booting the system from a syslinux USB keychain from which I then select the MacOSX retail or IDENEB partition. SHUTDOWN: When I shutdown from MacOSX 10.5.6, the text (-v) shows it halts without errors but then the screen goes black and the system is still on. RESTART: When I select restart from MacOSX 10.5.6, if the USB keychain has been removed, the system appears to halt -- the text (-v) shows it halts without error -- but then it sits there, with the fans on and with a black screen. When I select restart from MacOSX 10.5.6, if the USB keychain has NOT been removed, the system appears to halt -- the text (-v) shows it halts without error -- and then it sits there for 1.5 minutes with a black screen and then restarts. It seems like a timeout of some sort has occurred (just a guess). SLEEP: Sleep works great except if there is a USB keychain drive in the system -- then it won't sleep. In the BIOS, I have the USB settings like this: http://www.insanelymac.com/forum/index.php...st&id=38471 Though I have also set the legacy USB to "auto" and it didn't change anything. Any ideas? SS
×