Jump to content
InsanelyMac Forum

delmar78

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About delmar78

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ystad, Sweden
  1. Is it possible to get SATA 6gb/s to work on my X58-UD7? Or do I have to get an internal card for that?
  2. delmar78

    fermi/gtx 480/gtx 470

    This by any chance include Adobe Premiere CS5 Mercury Playback Engine??
  3. My "My Passport" have the about the exact same speeds perhaps a bit more(about 69MB/s). Works ok until I try to use as a backup drive with Superduper, copies for about half of the root drive then it unmounts! Why??
  4. delmar78

    fermi/gtx 480/gtx 470

    Have you added the card in the supported cards text file? (MPE hack)
  5. delmar78

    fermi/gtx 480/gtx 470

    And you need OpenCL and Vsync for what? (really I don't know!) Thinking of switching my GTX285 to a GTX470, is that a good idea thinking of that I want even better performance with Mercury Playback Engine in Premiere CS5? Many thx in advance!
  6. Do I just copy it or do I use some kind of kext installer? And do I need to do something after, repair permissions or anything?
  7. I'm down to two things (just got my HD2600XT to work!) to get my hackintosh working properly and that is audio and wifi. I have an D-Link dwa 547 pci wireless network adapter and it's not recognised by leopard at all. When I look in "about this mac" in the PCI directory it says "this computer doesn't have any pci cards installed", anyone know why? It's an Ideneb 10.5.5 installation. Thanks in advance!
  8. delmar78

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    I can boot in -x mode (safe mode that is, isn't it??) But I can't use the USB stick with the installer in safe mode.
  9. delmar78

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    I'm a bit stupid! But how can I use the 2600Xt installer when all I see is a blue screen? Please help me!
×