Jump to content
InsanelyMac Forum

TheSheik

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About TheSheik

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    http://los-navegantes.blogspot.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    United States
  1. I was trying to install Mac OS X 10.4.8 [JaS AMD-Intel-SSE2-SSE3 with PPF1 & PPF2].iso in my kid's PC an eMachines T3395 and I got only kernel panic at the begining of installation. Here you are the full specs of the machine. Any suggestions? AMD Sempron™ 3000+ Processor (2GHz, 333MHz FSB, 512KB L2 cache Socket A I think) Chipset: NVIDIA® nForce™ 2 chipset Memory: 256MB DDR (1 × 256MB) SDRAM (PC3200) Expandable to 2GB Hard Drive: 80GB HDD (7200rpm) Optical Drive: CD-RW/DVD Combo Drive Video: NVIDIA® GeForce®4™ MX graphics 64MB DDR shared memory Sound: AC '97 audio; 5.1 audio (6-channel) Network: 10/100Mbps integrated Ethernet LAN Modem: 56K ITU v.92-ready Fax/Modem Peripherals: Standard multifunction keyboard, 2-button wheel mouse, amplified stereo speakers Ports/Other: 6 USB 2.0 ports (2 in front, 4 in back), 1 VGA External Connector, 1 Serial, 1 Parallel, 2 PS/2, 5 Audio ports (2 in front, 3 in back)
  2. TheSheik

    Internet stops working

    Same problem here! If you find any solution please write me
  3. Same problem here... mi configuration: Intel 945PVS Mobo ATI X550 Video Creative CT4810 PCI (recongnized as AC97) JaS 10.4.8 The only temporal fix is pause the app for 2 or 3 secs (iTunes for example) and play again... In the past I was having the same problem with the onboard sound (AC97) of Intel D865PERL mobo The Wiki is outdated in this point... must be edited. Well the Wiki is updated now...
  4. TheSheik

    usb is not working

    Hi I dont know if you fix your USB problem. I was in the same situation and made a reinstall and unchek the "JaS USB Fix " in the aditional packages section. (you must choose the custom install) Now I have full USB support using a 945PVS Mobo and 10.4.8 JaS Intel Only
  5. Hi Blackice: I dont know if you fix your USB problem. I was in the same situation and made a reinstall and unchek the "JaS USB Fix " in the aditional packages section. (you must choose the custom install) Now I have full USB support using a 945PVS Mobo.
  6. I have the same problem. Quicktime display a blank screen while playing .mov. I have an ATI x550 (koverg patch)... What is the solution for that?
  7. Hi everybody! I have an Intel D945PVS mobo and OS X 10.4.4 JaS with semthex kernel. (I think... ) The problem is that my USB ports are not working at all. Seems strange to me since the HCL from OSX86 Project says that everthing is working fine with this mobo (except for the Sigmatel audio) What is the problem? When installed Mac Os I choose JaS USB 2.0 fix, as an aditional package. Well... wating for your comments Thanks I reinstall and uncheck the JaS USB Fix... everthing works nive with USB now.
  8. TheSheik

    Only for Women IV

    and in the YouTube videos you are....?
  9. TheSheik

    Nvidia FX5500 problem

    Thanks!! I will let you know the results
  10. Hi! I recently install tiger-x86 10.4.6. Everything was detected except my modem and my video card PNY Nvidia FX500. The video card its very important to me. Whay i can do? My PC: Intel D865PERL CPU 2.4 Ghz 512 RAM PNY Nvidia FX500 DVD-Burner Sony Modem Zyxel U-336S (Serial) if someone give me any suggestion about put the modem to work I am going it to be thankful
  11. Hi! Im runnig MacOs X 10.4.1 in native mode. Yesterday I downloaded the Mac OS X Combo Update (Intel) 10.4.6 from Apple Site. When I try to install this update the program says that my Hard Drive (with Mac Os partition) not fill the requeriments for the Update... why? I must install any patch or something first? Please give some advice to this newbie
×