Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About marxx

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. OS X 10.9 myHack USB Installer Beta

    Intel i5 3450 3.1Ghz Gigabyte GA-Z77-DS3H Nvidia GTX 650 1024Mb Dual Display Samsung 840 120Gt SSD OS X Mavericks Final with MyHack USB Installer Beta + [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] 6 Install with boot flags -v GraphicsEnabler=No First boot with same flags and do [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] QuickStart -> DSDT Free Realtek ALCxxx -> Without DSDT -> ALC887/888b Current v100302 Misc -> FakeSMC v5.3.820 Plugins For Ethernet, use this: http://www.osx86.net/files/file/1777-atherosl1cethernet-kext/ Works like charm! Easiest Hackintosh install I have ever done!
  2. Okey.. Thanks! Will do same then.. EDIT/ So I didn't find that card anywhere so I went and bought TP-Link TL-WN881ND model. Install this kext and it is working.. About 2 hours no KP, freezing or anything.
  3. Any updates for this? I have same wifi card DWA-547, GA-Z77-DS3H mobo with same problems. Gets connected but after 10-15 sec it freezes.. No KP but freezing.
  4. [FI] Suomalaisia?

    Kolmas suomalainen löytyy. iAtkos L1 distrolla mennään ja rauta on P5N-E SLI emo, C2D E7200 prossu ja GeForce GT 210 näyttis. Entinen kokoonpano oli myös iAtkos distro mutta versiolla S3 V2 ja rautana oli Dellin Optiplex GX620 Ei ole kyllä windowsia ikävä vaikka näitä saakin rukata aika huolella kasaan. Lopputulos vie voiton kuitenkin!
  5. Sure! I'm totally happy to get this mobo to work with lion! Actually speaking of DSDT, which one I should use now? Cleaned or fixed? I just don't know anything about DSDTs so little out here.. I have now fixed DSDT.aml in /Extra folder... Should DSDT.aml help shutdown/reboot issues or is those more kext related? Thanks again!
  6. This is resolved and here is how. If you use iAtkos L1 distro, just select latest voodooHDA from audio dialog and you are good to go!
  7. Thank you for your help! I did all what you suggested but not working!? I don't know what i had to do to get it work. So I made fresh install and this time I selected latest voodooHDA from install dialog. I didn't do that earlier because I read several places that it will kernel panic. Anyway - I made fresh install, booted and voila!! Audio is working!! All plugs is regognized and sound is clear.... daaaam!! 2 and half day was wasted but what can you do?! Thanks!
  8. Hello Master! First of all, Thank You for this awesome guide! I am asking your help to get my audio work! I've trying to get it up several different kexts but can't get it to work. I have Asus P5N-E SLI mobo so audio codec is ALC883. I've made my DSDT.aml fassl's DSDT Patcher but I don't have any experience of that thing so I just can't do anything whit it. Some kexts made audio to shown in System Information correctly (plugs: in/out/spidf etc..) but in Control Panel -> Sound there's nothing.. And volume rocker was grey. Any thoughts? I attach my dsdt.aml in here if thats help anything?! Thanks you for advance very much.. btw: I made my installation from iAtkos L1 distro - USB installation. dsdt.aml.zip
  9. Hi All! I have "no audio" problem! I have Asus P5N-E SLI mobo where audio is Realtek ALC883. Everything else is working like charm (with little fight) but no audio... Weird thing is that in System Information recognize audio (in some cases even all plugs ie.audio out. microfone, SPIFD etc..) but in Control Panel -> Sound there is no output/input devices. In BIOS audio is enabled and front panel option is AC97 (second is HDAudio). I don't have DSDT.aml and I have no idea how to make one. If anyone have any idea what to do, I would love to heard it! Using iAtkos L1 distro.
  10. iATKOS S3 is released!

    Any idea is Radeon HD 4670 working whit this? Thanks!
  11. All-new InsanelyMac website

    C'mon guys!! Staff have made many hours of work whit this and here you are piling it down 6 to nothing!!?? I like it and where this "it's so slow and grappy?" come from? I have no slowing down or such.. ? Thanks for new layout and sure there is still much to do!
  12. Hello! First of all: Sorry about his question, I'm sure that here is more than couble topics about this but I just can't find straight answer anywhere.. I already have installed iPC 10.5.6 and I just pray that I don't have to do re-install if I want to make dualboot working! So, Is there way to make dualboot windows (xp or vista) and iPC 10-5-6 if I already have mac os x installed. I have partition my primary HDD (250Gb) so that Mac has 100Gb and rest is plank for now.. Mac OS would be my primary OS. Thanks for all help and sorry that i'm not good whit searching!
  13. dmg image = error on 10.5.6

    I have this problem aswell.. Could someone help here whit couble noobs!