Jump to content

Mikethebike

Members
  • Content count

    111
  • Joined

  • Last visited

About Mikethebike

  • Rank
    InsanelyMac Geek

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Mikethebike

    No Audio Realtek ALC 1150

    I boot with a USB stick. I can check partitions to see EFI within the stick with cloverconfigurator but not mount it. How to mount for editing? Thanks
  2. Hi my xcode preprocessor macros seem to get ignored. they always remain the same many thanks
  3. Mikethebike

    No Audio Realtek ALC 1150

    "Delete all the modified kexts from S/L/E and/or L/E" you mean delete all that start with those letters? I don't find EFI folder. I boot with a usbstick. Where to put your file? I find UEFI or EFI-backup. Many thanks
  4. Mikethebike

    Realtek ALC1150

    Motherboard is: ASUS Z87 PRO, LGA1150, SLI/CFX, WLAN (LGA 1150, Intel Z87, ATX) Installed the codec-commander kext and clicked on the other file within release folder but still no sound. Thanks for more help.
  5. Mikethebike

    Realtek ALC1150

    Thanks with AppleALC it shows a output device but still no sound. More help is appreciated.
  6. Mikethebike

    Realtek ALC1150

    after installing the vodoo kext I cannot boot anymore! How to fix? (clover from usb stick) Thanks
  7. Mikethebike

    Realtek ALC1150

    PS: Just tried applehdapatcher but still no sound. Apart click on patch are there other steps to do? Thanks I found somewhere a realtek.kext but doesn't work. Well maybe because of my old 2 speaker configuration? On Win10 stereo is broken but 5.1 without all speakers apart the side seems to work. Is there a sound manager like on windows?
  8. Mikethebike

    Realtek ALC1150

    Hi any simple install for my Realtek ALC1150? Many thanks
  9. Mikethebike

    enable HD 4600

    ok graphics are ok now but cannot get sound working. tried all kind of but no luck. Any ideas for Sierra? Thanks
  10. Mikethebike

    enable HD 4600

    You mean this: I understand not a word. oob? You have a simple solution? Thanks
  11. Mikethebike

    10.12 Sierra and Intel HD 4600 / ALC892 Problem

    Thanks graphcis work now but still no sound. installed applealc.kext but didn't work. Thanks
  12. Mikethebike

    10.12 Sierra and Intel HD 4600 / ALC892 Problem

    is this also when booting with usb?
  13. Mikethebike

    10.12 Sierra and Intel HD 4600 / ALC892 Problem

    Thanks but I still cannot find this file. Where exactly is this? Couldn't find it in / nor the boot usb.
  14. Mikethebike

    10.12 Sierra and Intel HD 4600 / ALC892 Problem

    Thanks but I have no idea where to put this.
  15. Mikethebike

    10.12 Sierra and Intel HD 4600 / ALC892 Problem

    how/where to inject this? hd4600 ig-platform-id 0x0D220003 sierra with clover but new to this. Many thanks
×