Jump to content

Tir@n Inside

Members
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

About Tir@n Inside

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. HP 6520s, 6720s, 6820s, 550 SL Install Package

    Can you please provide a link to me about which one should I use? Thank you Also, Is my GeekBench score too low? Cuz I've seen higher scores in this thread. I am using 10.7.2 with all the files supplied by blackch.
  2. HP 6520s, 6720s, 6820s, 550 SL Install Package

    Hello guys! Just asking about x3100 graphics...any solution atm? cuz im in 10.7.2 and i still get the mouse freezing problem. if anyone has a solution to this problem, please tell me
  3. HP 6520s, 6720s, 6820s, 550 SL Install Package

    1. Im very sorry I asked like that, but when i wrote this i was too nervous and didnt want to go through the whole thread just for that. 2. Anyway thanks, I saw your post about the dsdt and it worked perfectly. 3. The only problem is that Sleep watcher wont really do its job. I always get that notification about the AppleAcpiThermal everytime i wake up from sleep.
  4. HP 6520s, 6720s, 6820s, 550 SL Install Package

    Hello, what about sleep? I have an Hp 550 and successfuly upgraded to 10.6.5. Everything is ok but i would like to get sleep working.
  5. Sleep with HP550

    Hello guys. I have an HP 550 laptop and i have just updated to snow leopard 10.6.5. Every thing is working except sleep, and i would like to repair this problem. What can i do? Thank you for your time.
  6. Choosing the osx bootloader

    NO REPLY???!!!!!!!
  7. Open Halt Restart in Snow leopard

    this was said there /edit Address 0x430 is PMBASE+30h if someone tries to use this on something other than a Gigabyte board Anyway i got it working by using EVOreboot. But it shuts down 15-20 seconds after the screen goes blank(only on rare occasions it shuts down properly) Dont know why!!!
  8. Hello. I have installed snow leopard and windows 7 and i want to make the snow leopard partition to boot first. When my system boots up i see the windows bootloader with a win 7 entry and a osx one(using easybcd). When i select the osx entry i see a gui bootloader with a windows 7 and a snow leopard entry. So i want to see the gui bootloader first. I have tried with fdisk -e but it doesnt boot at all. To be honest i dont know witch bootloader i am using(i first installed chameleon 2 rc2 and replaced the boot0 file with the one of the rc3(i saw that on a video) and afterwards installed boot think. Here is my configuration: /dev/disk0 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: FDisk_partition_scheme *250.1 GB disk0 1: Apple_HFS (Snow Leopard) 110.1 GB disk0s1 2: Windows_NTFS System Reserved 104.9 MB disk0s2 3: Windows_NTFS (windows 7) 126.8 GB disk0s3 /dev/disk1 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: FDisk_partition_scheme *250.1 GB disk1 1: Windows_NTFS (data) 250.1 GB disk1s1 Any help is appreciated!! Thanks in advance //edit found out that i am using the boot think bootloader!!!! How can i make my pc boot in this bootloader first?
  9. Hello guys. I was wondering if anyone colud find me a way to get shutdown working(just shutdown or restart) When i was using 10.5.7 shutdown was working using the openhaltrestart.kext, but without having the graphic card driver. When i installed the acuamac's drivers it didnt work anymore. Now in 10.6.2 it doesnt work at all. I am using Asus P5QL-E motherboard, Intel Q6600 processor and a nVidia 9600GT graphic card.
  10. GeForce 9600 GT

    Hello guys. I have managed to get snow leopard booting(its a huge achivement for me) but i dont have any graphic card support(i mean resolution, QE/CI etc) Back in the 10.5.7 build i have managed to get it working by using aquamac's drivers and nvdarwin , but down know if it will work on 10.6.0. Please i need help!!! My sys: Intel core 2 quad q6600 2 gb ram ddr2 nvidia 9600GT 1 gb asus P5QL-E
  11. Generik_error_message

    Please guys i need your help. It is the strangest error message i have ever seen!!!!! I have done every step to install snow leopard on my pc. when i open osinstall.mpkg it runs ok. When it arrives at 79% a error message appears: Instalation Failed Generik_Error_Message Please tell me what am i doing wrong or at least tell me where to find a working tutorial.
  12. Need help with shutdown

    It looks like it shuts down, but only the monitor does. The fans and lights are on.
  13. Need help with shutdown

    No answer? Please guys. Its very important. Well at least say its imposible.
  14. Need help with shutdown

    Hi Guys! I have been surfing the forums for a while and finally got iAtkos 7i fully installed on my pc, i mean fully (sound,ethernet,Graphic Card CI/QE etc) except for the shutdown. I have tried OHT but i didnt work. In fack it is ok if it was only my pc, but it is a family pc and i am affraid that my family would let it open which is a bad thing. My pc Spec: Asus P5QL-E Intel q6600 2.4 ghz 2 gb ddr2 800 Nvidia 9600GT 1 Gb ddr3 iAtkos 7i 10.5.7
  15. Need help with shutdown

    Hi Guys! I have been surfing the forums for a while and finally got iAtkos 7i fully installed on my pc, i mean fully (sound,ethernet,Graphic Card CI/QE etc) except for the shutdown. I have tried OHT but i didnt work. In fack it is ok if it was only my pc, but it is a family pc and i am affraid that my family would let it open which is a bad thing. My pc Spec: Asus P5QL-E Intel q6600 2.4 ghz 2 gb ddr2 800 Nvidia 9600GT 1 Gb ddr3 iAtkos 7i 10.5.7
×