Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About sdinh07

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. i have been fiddling with my laptop last night and most of this morning with this whole multi-booting issue. i used to have osx 10.5.6 and xp with the chameleon 2 rc 1 bootloader. that worked fine. last night, i decided to use gparted to delete my xp partition and resize my osx partition to make room for 2 new OSes. after some tries, i got ubuntu 9.04 working and booting via chameleon with osx still bootable. this morning i decided to add windows 7 into the mix. finally had all 3 OSes installed but chameleon wouldn't boot. all i got was a blinking underscore. i used gparted again to set the boot flag on the windows partitition. obviously, this let me get to windows. i did the same with the ubuntu partition and that worked. but when set to the osx partition with chameleon, nothing happens. just a blinking underscore. i have since deleted the other 2 partitions in hopes of something automagically fixing itself but i got nada. sooo.... what should i do? thanks.