Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

bollee23

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About bollee23

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Realtek 8169 NIC - no WOL

    Same problem for me with a R8168 NIC. Other threads I'm following on this topic are : http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=190595 http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=29436 Still searching ...
  2. Realtek 8168/8111 solution

    I just tried the the driver from Bit Shoveler : seems to work for me in 32bit in SL. But since the only issue I have with the legacy AppleR8169 driver is that I'am unable to wake on LAN, this driver does not seem to solve my problem (WOL cannot be enable in the pref panel : no checkbox).
  3. Hi, I have practically the same config... and the same issue ! So far I did not find any workaround. By the way, I have noticed that enabling wake on lan in the Preference pane leads to MS Messenger being stuck after wake (with the power button since lan magic packet does not wake my computer.
  4. Geekbench Scores

    My results with the kernel running in 32bit mode Geekbench 32bit : Geekbench 64bit :
  5. VMWare Fusion runs slow

    Well done TonyKL ! The DSDT you pointed out solves the problem on my side too. Thanks for sharing.
  6. VMWare Fusion runs slow

    Just to add that the symptoms are the same with Parallels Desktop ...
  7. VMWare Fusion runs slow

    I have the same issue with a P35-DS3P mobo. No workaround for now. Still searching !
×