Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About voya

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi Guys I've trying since days to set up a OSX Server for Podcasting, so I've took an Intel PC with Intel Motherboard and RTL81001E Network chip. The distry is based on IAktos V7, but I've tryed it with V5i, Kalyway 10.5.2 and XXX 10.5.6 and the server nstalled afterwards on top. But I can't get it installed, afte the networking thing that configuration went throug I have the next dame problem. I've configured DNS, everything is working fine, then I've tried to configure Open Directory, but without success. Open Directory is runing but Kerberos is still stopped. LDAP Search Base Realm was found by system so DNS should be ok anyway.... ..AutoConfig(273) Couldn't find KerberosClient config record Does someone has an idea thx Voya
  2. The CPU is an Intel Core 2 Duo E4500 and the MAC OS indenticate it as Core 2 Duo 2,2 GHz. thx voya
  3. Hi all I have an XXX x86 10.5.6 installation on an Asus P5K-SE board with an Intel duo core proc. Hartdisk is ATA, Graphic Card GF 7300 SE which works fully with extreme, Hardcoded Simbios MAC PRO, LAN Marvel. Does anyone has an idea? I appreciate any feedback voya