Jump to content
InsanelyMac Forum

pskunk

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About pskunk

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 04/09/1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    India
  1. Hi, I am at my wits end trying to install OSX. I tried installing iDeneb 10.5.6 & Kalway 10.5.2 and somehow both couldn't go past that notorious 'ApplePS2Trackpak:Synaptic Touchpad'. Still waiting for root device. Could you please tell me how exactly did you manage to install OSX succesfully (or was it through USB Flash Drive or HDD)? There are some post that suggest that the culprit could be the Optiarc DVD RW AD-7561S AH03. Do you have the same drive? Again my laptop is : HP dv5-1102TU. Four partitions- with Windows 7 RC as the primary OS installed in primary part, and another primary partition set for OSX installation. Also do you have other OS installed and if yes, which one was installed first?
  2. Just curious to know without QE/CI whether apps like iphoto, office suites etc are working. What about videos and how is the overall performance of the system?
  3. 1. That is rite. I installed Win 7 first 2.The I create a primary FAT 32 partition for installing OSX to to be converted into Mac Journaled partition but as I wrote earlier never got passed the grey screen.
  4. Thanks! I am sure I will have tons of queries. BTW Mr. Vaughn has succeeded in enabling Quartl GL with 4500 (though i am not sure what is the advantage). Check the link if you haven't... http://www.insanelymac.com/forum/index.php...00#entry1263832
  5. No luck yet. I have tried ideneb 10.5.7, got the same problem. I haven't tried Kalway yet. What version of Kalway you installed? Could you please tell me the kernel and other options you selected while installing and also did you try the Tienneke's resolution patch? Wish coldequation will succeed in solving the QE/CI support with our card. Regards
  6. pskunk

    GMA X4500

    Was just wondering Appreciate the efforts you are putting!
  7. boot:-v cpus=1 shows 'waiting on root device error'
  8. Hi, I am trying to install iAtkos v7 on HP pavillion dv5-1102TU laptop which the following configuration: ---------------- Processor: Intel® Pentium® Dual-Core Mobile Processor T3200 • 2.0 GHz, Level 2 cache 1 MB, 667 MHz FSB Memory: 3GB DDR2 800 mhz Graphics: Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD External I/O ports : 4 USB 2.0 (4th shared with eSATA port), 1 HDMI connector, 1 eSATA Combo, 1 VGA port, 1 RJ-11, 1 RJ45 ethernet connector, 2 headphones-out, 1 mic-in, Expansion Port 3, Consumer IR, Integrated Fingerprint reader, AC Adapter HDD: 250 GB ------ I have 4 partitions Part 1: Windows 7 installed (primary, ntfs) Part 2: For OSX (primary, fat32) Part 3 & 4: Primary, ntfs After installing Windows 7 set Part 2 as active and reboot the OSX DVD but the installation hangs at the Grey Apple logo screen (pixs attached) Please help!
  9. pskunk

    GMA X4500

    Hurrah! Congratulations! Coldequation, Trauma, Tienneke and others. You guys simply rocks! Will be trying in a few days!
  10. pskunk

    GMA X4500

    good luck everyone in this project! we are all waiting on you to deliver us!
  11. pskunk

    GMA X4500

    Bravo! This is the best damn thing I read the whole day! All the best and will try to help you in any way I can!
  12. pskunk

    GMA X4500

    Count me in.
×