Jump to content

devils-haven

Members
  • Content count

    34
  • Joined

  • Last visited

About devils-haven

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. just got a samsung q320, and can't find any one who tryied installing snow leopard or leopard on it, will try it later, but was wondering if any one here may have tried allready or may it be impossible? specs core 2 duo p8700 4gb ram gm45 chipset i think nvidia g105m 256 320gb hd hdmi, esata. powered usb wirless intel 5100agn(i know there is no driver for this yet) bluetooth 2.1+edr audio Realtek ALC272-GR (not sure if this will work on osx never saw that before)
  2. didn't see any one mention it but does the install recognize the 3d g sensor built into the hard drive?
  3. hp hdx x16

    just got a new x16 unit with p7450, 4gb ram, 500hd, and 9600m graphics was wondering if any one installed osx on it and did they have everything working? use it as a laptop so would like everything working, including the hard drives 3d g sensor does any one have a tutorial for this unit? can't find one anywhere
  4. i have been out of touch for a while, having osx 10.5.7 runing 99% only thing not working is the wake from sleep, so just checking if there have been any new updates or fixes to help with that? specs asus p5ql-e q6600@ 3.6ghz 2x2 ocz 800 ddr2 4870 512mb(works great) multi boot osx on its own drive, windows 7 on its own drive, and a drive to share for both
  5. A Simple Guide to the 4830/4850/4870/4870x2/4890

    the wake fix and the ersolution change works great for me with teh new natit kext, on diamond 512 4870, asus bios flash
  6. A Simple Guide to the 4830/4850/4870/4870x2/4890

    just wondering does the screen wake up from sleep for any one? mine stay's blank on wake, and will stay blank just from a normal screen shutoff timer
  7. A Simple Guide to the 4830/4850/4870/4870x2/4890

    does this mean very soon they will release an official driver for 4870? maybe one that works slightly better then this one?
  8. A Simple Guide to the 4830/4850/4870/4870x2/4890

    the good card working great, no artifacts of any kind. the bad i guess problem #2, blank screen when changing some of the resolutions. if monitor goes to sleep it will stay black won't come back on. when draging windows, using expose, or playing a 1080p trailer in quicktime makes the fan speed go up, don't know if its realy just that taxing or some driver issue my screen res is 1920x1200 xbench results Results 188.61 System Info Xbench Version 1.3 System Version 10.5.5 (9F33) Physical RAM 4096 MB Model MacPro3,1 Drive Type WDC WD1600JS-00NCB1 CPU Test 106.81 GCD Loop 188.86 9.96 Mops/sec Floating Point Basic 91.82 2.18 Gflop/sec vecLib FFT 74.33 2.45 Gflop/sec Floating Point Library 128.07 22.30 Mops/sec Thread Test 328.18 Computation 439.13 8.90 Mops/sec, 4 threads Lock Contention 261.99 11.27 Mlocks/sec, 4 threads Memory Test 190.67 System 203.09 Allocate 285.10 1.05 Malloc/sec Fill 167.34 8136.60 MB/sec Copy 189.09 3905.62 MB/sec Stream 179.68 Copy 168.66 3483.55 MB/sec Scale 168.08 3472.56 MB/sec Add 197.66 4210.53 MB/sec Triad 187.84 4018.41 MB/sec Quartz Graphics Test 234.73 Line 185.31 12.34 Klines/sec [50% alpha] Rectangle 251.93 75.21 Krects/sec [50% alpha] Circle 201.59 16.43 Kcircles/sec [50% alpha] Bezier 197.50 4.98 Kbeziers/sec [50% alpha] Text 523.19 32.73 Kchars/sec OpenGL Graphics Test 182.76 Spinning Squares 182.76 231.84 frames/sec User Interface Test 225.96 Elements 225.96 1.04 Krefresh/sec
  9. A Simple Guide to the 4830/4850/4870/4870x2/4890

    thenk you very much your first file works like a charm on iATKOS_5i, and iATKOS_4i. on my diamond 4870 flashed to asus 4870, didn't need to use -f for boot, works ok withought it, getting resolutions changes and full qe/ci. can't run benchmarks yet didn't get my lan working, but when i do i will post resolts
  10. wirless slow speed

    sorry but bumped, does any one have this card?
  11. wirless slow speed

    go a netgear wn311b n card, uses broadcom chipset, it works but works at a very slow speed, my dlink dir 655 shows that the card connects as an N 2.4ghz connection and signal strength at the 40-60% but my speed only shows as 1mb, in windows the signal is over 54mb, any one know how to fix this? using kalway 10.5.2 with kernel 9.2.0sleep. anything i can do to try to fix the problem
  12. p5ql-e install help

    i tried burning at my lowest speed same result, works perfect on another pc, in any case my solution was to take the HD out do the install on another pc, put it back in and it works if would have been nice for me to check that my 4870 has no drivers yet
  13. p5ql-e install help

    first my specs q6600, 2x2gig 800mhz, 3 sata drives, 1 ide dvd drive, ati 4870 using kalway 10.5.2, and other releases, applied chameleon patch to the dvd, and using moded bios made by phoenix3200 still can't even boot the install dvd, changed everything i could find to AHCI drive configuration and enabled ASCI, tried many diffrent things, still getting the same results tried the same dvd in a diffrent system works fine no problems, gets into setup. can any one else help me? getting this problem with multiple releases this thing never ends and goes by fast could berl get a picture
  14. OSX86 on Intel P45 chipset?

    hi back with my screen shot of my board with bios mod made by phoenix3200, if he or any one can help? asus P5QL-E jmicron IDE p43 core 2 duo e4500 2.2 @ 2.7 8800gts 640mb 2gig 667 kingston ram 1xSATA seagate 500gig 1XIDE master WD 250 GIG(the one i want to put osx on) 1xIDE slave LG DVDRW(the one i am using as a dvd drive for the install)
  15. OSX86 on Intel P45 chipset?

    i flashed my bios with your mod using the eazy flash option, downgraded mine from the latest to yours, i am getting a slightly diffrent screen in kalway 10.5.2 chameleon boot but still panic and stops will post screenshot after work, is it possible the problem is my dvd drive and the way one is master and slave? will try the flat image to see if that helps insted of an install? asus P5QL-E jmicron IDE core 2 duo e4500 2.2 @ 2.7 8800gts 640mb 2gig 667 kingston ram 1xSATA seagate 500gig 1XIDE master WD 250 GIG(the one i want to put osx on) 1xIDE slave LG DVDRW(the one i am using as a dvd drive for the install)
×