Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Markus1981234254

Just Joined
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Markus1981234254

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Compaq Presario C795EI fan issues

    My CPU fan is not working after Iatkos V5i install Here is the options i used for the Install: Iatkos v5i Main System (10.5.5) PC EFI V9 Apple decrypt SMBIOS EFI AIR 26 (Tried also Macbook rev 26) X86ACPI Remove thermal kexts laptop battery Realtek 8139 NTFS-3G Intel Speedstep a I have the following problems Main problem : CPU Fan not working Small problem : when i touch the trackpad during startup the mouse arrow jumps arround (when i don't touch it and wait till it is started up then it works just fine) Sound = Works out of the box ( although it does not show it in the system) Graphics card = Works out of the box QE = Works out of the box WIFI = not working Lan = works Built in Webcam = not working Keyboard = works mouse = not working I tried already a lot of things to get the CPU Fan to work , but unsuccsessful . Anyone that can help me with that ? Would really apprechiate it markus.ippy@gmx.de
  2. Drivers for Nvidia Geforce 9400 GT - Success

    Hi i also got a Nvidia Geforce 9400GT , the card works but it sys that QE is not supportet , tried your kexts on Iaktos 10.5.5 (also updated to 10.5.6} The graphic card works , but the only problem is , that pixelmator is showing black images Would be nice if you could email me . Markus.Ippy@gmx.de
×