Jump to content

LoBlanc

Members
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

About LoBlanc

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2,480 profile views
  1. Working marvelously on my Asus laptop by installing HighSierra. Easy, easy and powerful tool. Thank you very much !
  2. Hi Mald0n, Although my system is running pretty well there is always room for improvement . So if you can manage to find the time I'd be very happy. My systems specs are in: ASUS N76VZ-V2G-T1031H. The rest as asked. Thank you very much. Hi Mald0n, Although my system is running pretty well there is always room for improvement . So if you can manage to find the time I'd be very happy. My systems specs are in: ASUS N76VZ-V2G-T1031H. The rest as asked. Thank you very much. Send me MacBookProAsus.zip MacBookProAsus.zip ASUS N76VZ-V2G-T1031H.zip origin.zip
  3. Apple Icon Bursting at Boot

    Many thanks both of you!
  4. Apple Icon Bursting at Boot

    Hi, Thank you.v.m for your help. I still get the bursting but it lasts now 1/5 second which is quite acceptable ! Setting AQAAdSU= and AQAA6yU= in my editor becomes 01000075 25 and 010000eb 25 (hex) which show an space not contemplated in what Hervé said. Does this space make any difference ? What are the right values?
  5. My Apple icon is bursting all the time on my Asus N76VZ (Ivy Bridge, Intel® Core™ i7 3610QM) using Intel 4000 for the graphics, since my card GT650M is not supported.
 The issue is so obvious I am sure there is someone among us that knows if it is possible to solve the issue. I myself didn't find any real approaches or they didn't work under Sierra, which I am using. I have to say I didn't pay to much attention until now, because I was busy with other more important issues. But now I would like to know what causes it an how can I solve it. If...
possible, since it is the only left ! Many thanks for your altruist support.
 Please see attachment for further info.
 IMG_1228.JPG.zip DSDT.aml.zip config.plist.zip N76VZIoreg.zip
  6. Hi. It seems I made it working on all USB ports by changing a couple of settings in the UEFI that wern't needed before. Anyway thanks for your attention to this
  7. Dear community, I just installed Sierra on my Asus N76VZ (Ivy Bridge, Intel® Core™ i7 3610QM Processor) using Pandora. Now everything works except my two right USB ports. The other two on the link side work properly. Amazing because under El Capitan all work properly using the same Clover settings and the same config.plis. Remarkable is besides it that if I import my user from El Capitan and let it overwrite the new one created in Sierra, then all ports work. Please see my attached bootlog for further info and let me know if you need any other info. Bootlog.rtf
  8. Where's MaLd0n?

    Glad to see you're back !
  9. @Phil511 I performed a complete new installation and then it worked the way described here ! Thank you for your support.
  10. @Phil511 Thank you for your help. I'll give a try today.
  11. Well, am I perhaps missing anything obvious? How did you guys managed to get your kexts injected w/o choosing so in clover everytime you start your computer?
  12. Doesn't seem to work for me with my EFI (not UEFI) installation doing the following: First boot in clover 3280 with "boot w/o caches and injecting third party kexts" Then change the CSR like above using Clover installer. Save new .plist. Use new plist. Restart. The kexts in Clover/kexts won't inject. Am I missing anything? Using Library/Extensions instead doesn't work neither (yes is an old board (GA P35-DS3R).
×