Jump to content

m.musashi

Members
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

About m.musashi

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. m.musashi

    Marvell Yukon 8001 - the driver

    RonnieD: thanks for your work. Added reference to your post in the first page with due credits. As soon as we start receiving positive feedbacks on your build I'll add the binaries to the first page. MM
  2. m.musashi

    Marvell Yukon 8001 - the driver

    As you may have read I've stopped working on this driver a long time ago; however I've received many requests for the 2e source code in order to build a x64 version for snow leopard. Well, here it is (SEE FIRST PAGE)! Please consider sending me a working binary of the x64 version so that I can include it in this page (giving of course credit to the builder) for ease of reference and help other users looking for a solution pxavierperez: unfortunately I have no idea how the driver should be modified to be loaded by Chamaleon; if anyone wants to modify the source in that sense please feel free to do it; again consider sending me the updated version to be included in the first page bye everyone
  3. Guys, just to let you know and for future reference to anyone trying to install a Linksys WMP300N, EU version based on the Atheros 5416 chipset (recognised as AirPort Extreme, 0x168c, 0x61). This PCI card works out of the box in Leopard 10.5.6 (retail vanilla install) as long as you delete any DSDT.aml file you may have in your installation (maybe generated at the time when we all thought it was needed). Of course reboot after deleting. Symptoms in case you DO have a dsdt.aml: the card will be recognised, but under network preferences it will NOT be possible to turn it on. NOTE: I can't test N functionality, but G "speed" appears to work fine I'm writing this as I couldn't find clear directions on this issue and I wasted an hour working things out. peace MM
  4. truly frontpage news, right? this site is really going downhill what a pity
  5. hats off munky working kosher on a GA-p35-ds3r v2.0, fresh pure vanilla install from 10.5 retail + 10.5.6 combo update in EFI extensions only: disabler.kext dsmos.kext HDAEnabler.kext OpenHaltRestart.kext added EFI strings (7600gs, eth, HDEF) to custom com.apple.Boot.plist and run AppleHDAPatcher to fix sound EDIT: mmhhh, sleep not working
  6. isolated issues with scheduled fetching of email ? isolated? ISOLATED? arrogant sofbs ... that's such an apple thing to say!
  7. funny. I believed your constiTUtion included freedom of speech ... even for the 9/11 nutters so much so for "contrAdictions"
  8. m.musashi

    R.I.P Prawker

    may your spirit fly high young man
  9. m.musashi

    Marvell Yukon 8001 - the driver

    guys, been away for a while. I won't be able to develop this driver further. I've upgraded my hardware and I don't have an 88e8001 anymore to test it on. I now have a {censored} RTL8168B and the apple/realtek osx driver just plainly sux!! Wondering if it's worth porting the linux version. kendo: that's strange. Extensive burn tests have been made and at worst the rx would stall (handling is done by Apple's IO stack) but then resume normally. There have been a couple of ppl mentioning the same issue on their system however. But I couldn't replicate nor track the problem.
  10. m.musashi

    One Question I Cant get a Respond 2.

    up has any1 got osx86 experience with this great mobo? specs include: - nic: Marvell 88E8053-NNC1 - audio: Realtek ALC885
  11. m.musashi

    Marvell Yukon 8001 - the driver

    5onlt: 0x50051799, but why do u ask? the driver loads therefore the ids are correctly entered = no need to modify. The error means that the output queue is full and the system stalled. Most likely there's a problem with IONetworkingFamily. Without access to the machine I cannot do anything more, but I'm inclined to believe that there's something wrongly setup in your system ... 30K+ downloads and 99.9% of people managed to get online so there's a good chance the driver actually works b2unit: maybe I wasn't clear enough. Jumbo frames have nothing to do with your network not working. Plus, do you run a server? if the answer is no then you don't need jumbos.
  12. m.musashi

    Help me build a Quad-Core Hackintosh!

    the point of having that sort of hardware and only a 7300gt is beyond my understanding even a 7600 would have been a better choice as pointed out 8800gts/gtx work fine in hackintoshes
  13. m.musashi

    Marvell Yukon 8001 - the driver

    b2unit: I think jumbo frames is the last of your issues, if you cannot get the card to work. Anyway I don't have the time to implement them - I could explain what the issue is with IOKit compared to Linux but wouldn't help. The source is published so if somebody needs them ... But first thing is you need to learn how to use terminal!! the list of ifconfig command I gave is not just to cut&paste in terminal the "(check if ethernet is en0, if not set it as en0)" is not a command to terminal but to your brain. and the same goes for "now check dmesg log". means use the dmesg command and check what comes out re skge 5onlt: not sure it has to be en0, but worth trying. As to how to set it, I've never done it and right now I'm not at a Mac to test. Check "man ifconfig" or search the forum
  14. m.musashi

    Marvell Yukon 8001 - the driver

    dunno try from Terminal the following commands: ifconfig (check if ethernet is en0, if not set it as en0) ifconfig en0 down ifconfig en0 up now check dmesg log
  15. m.musashi

    Marvell Yukon 8001 - the driver

    b2unit: what do you mean with: "my network environments have no problem. everything works fine"? if you mean you can connect to shared drives, networked computers, etc. and only have problems with internet websites, that means the DNS is not set properly. And no, that has nothing to do with the driver. anyway, please post the skge messages (even without errors) 5onlt: no idea how to help you further. Driver works but something is blocking traffic. Did you modify the IONetworkingFamily kext?
×