Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About sucosaigon

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. hi guys, I have X58A-UD3R. I used X58A-UD7 and everything worked well - lan, sound, video ,,,. However, there is only ONE core showing up in ACTIVITY MONITOR, even though in SYSTEM PROFILER shows 4 cores. Any ideas??? X58A-UD3R 6G OCZ 1600 GFX285 i7 920 @ 4.00Mz
  2. SMBIOS Final Cut Pro Fix

    this is what i use. boot.zip
  3. SMBIOS Final Cut Pro Fix

    hey macwanabe, how about this! I used chameleon rc2 but don't remember which "boot' is used. I never use DSDT, run vanilla, and only have fakesmc and openhalrestart. kexts in E/extensions folder. Try to use my smbios,kext. also use kext utilities to fix permissions and then place a new extensions.mkext in Extra folder too. Good luck.AppleSMBIOS.kext.zip
  4. SMBIOS Final Cut Pro Fix

    I have the same problem if I use 64 bit kernel, but work well in 32bit. Do you guys use 32 or 64bit kernel?
  5. FinalCut No Longer Works

    itmandan, what did you do to let COMPRESSOR working?
  6. FinalCut No Longer Works

    itmandan, did COMPRESSOR work for you? OR did it happen to you after installing COMPRESSOR? It happens to me until now. For me, I just uninstall COMPRESSOR. That's it.
  7. it happened to me. Finally I made it work. Just deleting all files and folders of COMPRESSORs (go to FINDER, type COMPRESSOR, and delete all) That's it. all Final Cut studio 5.1 works almost perefctly for me, except COMPRESSOR. Each time I install it, it stop FINAL CUT. Hope it's helpful.
  8. DVD Studio 4.1 Universal - Problem

    I did. I have no problem with DVD pro 4.1 and Sound Pro and imovie HD6. I installed everything out of box, no editing anything; but still no hope for Final cut and emotion. OS X86 10.4.6 Pentium 4 3.0 1G Ram Powercolor x1600xt motherboard MSI 925xe platinum
  9. I have ATI x1600xt. It supports QE & CI. I have no problem with other program, except Final Cut Pro because my card is recognized as PCI. not AGP or PCIe. that is why I cannot run this program. (system requirement for this is AGP or PCIe). Do you know how to let my video card be rcognized as PCIe? (I tried to search, but no solution)