Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

faguilerad

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About faguilerad

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Any luck with this card so far?
  2. 10.5.7

    Hola, he tenido un poco de miedo en actualizar a 10.5.7, este es mi caso: iPC 10.5.6 instalado con kernel vanilla 9.6 MOBO Asus P5QL-5 Audio ALC1200 Chipset P45 Ethernet Marvel Yukon Video Asus ATI HD2600 Pro Todo funciona a la perfección y quiero saber si alguien sabe si puedo actualizar a 10.5.7 directamente de software update... Gracias
  3. I already solve all the other problems, ALC1200 ok, Asus EAH2600PRo ok, USB Slots ok, CPU Cores ok. But non of my PCI Slots are working. I have a Dlink DGE-530T Lan Card that used to work on my older mobo with Leopard too. After i install iPC OSX86 (with no customize selection, cause this is the only way it works), i install one by one video, chipset and audio kext. How ever i think something must not be ok because my southbridge chip is ICH10R and i only install de JMicron kext. Is there an easy way to solve this issue? Anybody else already solve it? Regards.
  4. HELP! iDeneb 1.4 10.5.6 Asus P5QL-E Issues

    anyone? any help? PLEASE!!!!
  5. Hi, i been having a lot of issues trying to install iDeneb 1.4 on my mobo. Here are the specs: Asus P5QL-E Intel Dual Core E5300 @ 2.60GHz Kingston DDR2 2GB 800MHz 2G Asus EAH2600PRO 256MB DDR2 I have already try: 1: Changing my BIOS with mod bios 0905 for P5QL-E 2: http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=136586 3: Installing iDeneb 1.4 with no customizations at all 4: Customizing it (iDeneb) 4.1: Kernell Vanilla 4.2: Kernell Voodoo 9.5.0 4.3: ICHx Fix (and w/o) 4.4: CPUS=1 Fix (and w/o) 5: Boot CPUS=1 6: Boot CPUS=0 7: Same all with iPC 10.5.6 Distro And i don't know what the hell is going on!!!?? Could anybody help me, i'm going mad :S Anyone Successfuly install on ASUS P5QL-E (please, not p5q or p5q-pro or anyone else) Thanx
  6. Hi Guys, I'm a iDeneb 1.4 user, and everything works fine, except for my Audio. I got a Asus P5GDC DELUXE mobo with CMI9880 Audio. It's works fine but with no input and no volume control. Now i read about this new SoundBlaster Fix, but didn't works to me. I got a SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio 7.1 PCI Card (01:0a.0 Multimedia audio controller [0401]: Creative Labs SB Audigy LS [1102:0007]) and doesn't works. So, anyone knows if this card is support? And if it is, how can i make it work? Thanx.
×