Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About querinkin

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Sound does not work

    Ok after a clean reinstallation of iDeneb vlc works complet. But the QuickTime Player doesn't. It shows the video but i can't hear any sound. Btw at System-Profiler->Audio isn't any soundcard in but the sound is working with iTunes and any other program expect QuickTime. Could that be the problem, that my soundcard isn't in there?
  2. Soundproblem

    Konnte mein Soundproblem lösen. Mir wurde im englischen Teil des Forums weitergeholfen. http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=138735 Wie du jedoch im oben genannten Beitrag siehst habe ich nun ein neues Problem. Wenn ich einen Film (divX) schauen will habe ich beim QuickTimePlayer das Bild aber kein Ton und beim VLC-Player ist das ganze genau umgekehrt.
  3. Sound does not work

    Thank you for your answer. I've tried it with this AppleAzaliaAudio.kext some days ago and it did not work. Today, after i saw your reply, I've tried it again and it WORKED! But i have now a new porblem. If i start a movie with the QuickTimePlayer i can see it but there is NO sound. If i start the movie with the VLC-Player there is sound but i can see just a black screen. Do you maybe know a solution for this curious problem too? Btw iTunes works.
  4. Soundproblem

    Hallo Vor etwa einer Woche habe ich iDeneb v.1.3 10.5.5 auf meinem PC installiert. Das hat, bis auf den Sound, auch super funktioniert. Meine Hardware: Mainboard: ASUS P5Q-E (mit integriertem ADI AD2000B Soundchip) CPU: Intel Core 2Duo E8500 GPU: ASUS NVidia GeForce 8800 GTS Speicher: Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x2GB Festplatten: SATA Samsung SpinPointer F1 750GB, WD MyBook 250GB und IDE WD 40 GB (auf dieser habe ich iDeneb installiert) Laufwerke: ASUS 16xDVD (E818AT) und ASUS DVD-RW (2014L1T) beide SATA Hoffentlich kann mir jemand weiterhelfen, wie ich den Sound zum Laufen kriege. Besten Dank im Voraus.
  5. Sound does not work

    Really nobody?
  6. Sound does not work

    hello to those who are reading this About a week ago I installed iDeneb v.1.3 10.5.5 on my PC. Everything, expect the sound, works fine. My Hardware: Mainboard: ASUS P5Q-E (with a ADI AD2000B soundchip on it) CPU: Intel Core 2Duo E8500 HDD's: Samsung SpinPoint F1 750GB, WD MyBook 250GB and a 40GB IDE HD where i've installed iDeneb RAM: 2x2GB Kingston HyperX DDR2 800MHz GPU: ASUS Nvidia GeForce 8800 GTS I've searched a lot with google and on this forum but i didn't find anyting who could solve my sound problem. I hope somebody of you guys can help me. Thanks.