Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About setje

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hello! I've got a Realtek Wi-Fi Card with RTL8185 chipset and i can't find any kext or driver file for my hackintosh did anyone of you got a working rtl8185 chipset under leopard?
  2. Attansic L1 Network

    hey! how did you got your attansic l1 card working? it won't be recognized at my hackintosh :-( i've got an asus p5kpl-cm mainboard
  3. Attansic L1 Driver Project

    Hello! I've got an Asus P5KPL-CM Mainboard with an Atheros L1 Gigabit Ethernet Network Card. I read this threat and downloaded the Attansic L1 kext file and changed the Device ID from 0x10481969 to 0x10261969 because Everest and other Diagnostic Programs told me that this is the device ID (1969-1026) after changing the device ID in info.plist i installed the kext with kexthelper. then I restarted and nothing happens. the NIC won't be identified! Whats the problem on this configuration? plz help me *UPDATE* After updating the IONetworkingFamily.kext finally my Onboard NIC is noch recognized, but i only got a self assigned IP (error message at boot is "Mac address trough SPI is Invalid")!! i think i've got the Attansic L1E onboard NIC instead of the Attansic L1... what to do now?