Jump to content

ciufs

Members
  • Content count

    47
  • Joined

  • Last visited

About ciufs

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 12/22/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ITALY, ROME
  1. i'm happy to help you... but for me nothing to do... doesn't work
  2. mmm i don't remember ehehehehe mmm i don't be sure... i think that i try to install kernel 8.1.3 from 10.4.10 XxX dvd... so i read that my laptop use Jmicron SATA Driver (for Windows Vista) ... what can i do or try to do?
  3. Hi all (italian) ho fatto un po di magheggi (/italian) when now i try to start from HD... i can see launchd: /System/Library/CoreServices/loginwindow.app/Contents/MacOS/loginwindow port /dev/console exited abnormally: Bad system call and some lines up i can read.. launchd: Server 0 in bootstrap 1103 uid 0: "usr/sbin/coreaudiod"[175]: exited with status: 69
  4. Hi AlexIT, i check all kext file in extensions... i see that my ACPIPlatform missed some file and directory PlugIns AppleACPIPlatform.kext AppleACPIPlatform.kext/Contents/PlugIns/AppleACPIButtons.kext AppleACPIPlatform.kext/Contents/PlugIns/AppleACPIEC.kext AppleACPIPlatform.kext/Contents/PlugIns/AppleACPIPCI.kext AppleACPIPlatform.kext/Contents/PlugIns/AppleACPIPowerSource.kext AppleACPIPlatform.kext/Contents/PlugIns/AppleACPIThermal.kext i add it and then i do ... "makemkext" and "diskutil repairPermissions /" command... when i reboot i see again "Still waiting for root device"i see my IOATAFamily.kext and i see that i miss AppleNForceATA.kext in PlugIns... but i haven't it... i re unpack Extensions.mkext but nothing... some idea?
  5. ok... i try this new solution... so my laptop doesn't have nvidia but it have ATI HD2400 256Mb...
  6. nothing to do... i follow again all step of this guide.... so i see 'still waiting for root device' again i try to modify makemkext with latest... nothing to do i can start OSX only from DVD... i don't understand
  7. i try to remove all kext from /System/Library/Extensions except list of AlexIT kext... now in my folder there are 29elements (except nested).. so if i try to reboot without DVD (from HD) system hangs at "using 10485 buffer..." so... i try to reboot from DVD with "cpus=1 -x -v rd=disk0s1" and start... some help?
  8. i write this line.... first command doesn't work.. the second one work correctly... then i reboot so when the pc has reboot from HD, it tell me after some lines... "still waiting for root device" how can i fix it ? PS: ho rebootato dopo da DVD e con il solito rd=disk0s1 sono entrato sul sistema, ho riparato i permessi da disco utility e rebottato ma mi da ancora la stessa cosa.
  9. i retry all installation... from JAS 10.4.8 install only with INTEL SSE2 e SEE3 support follow all step of this guide... but when i arrive here my laptop doesn't do anithing... i'm wait from about 6 minutes but nothing... so if i type: "CTRL+C" i again see root shell to write.... i think my /sbin makemkext is wrong... i create it with command: cd /sbin and then "nano makemkext".. i write and exit with CTRL+X and Yes it is right ????
  10. dunque... name of DVD iso: XxX_OS_x86_10.4.10_Install_Disc i install it only with essential thing... then i modify boot.plist with cpus=1 -v -x, Graphics Mode=1280x800x32@60 and Timeout=3 later i update this post with screen of my laptop... Thanks for your help. PS: leggevo che stavi partecipando al test degli iwi3945 e 4965 come procede? funzionano? come faccio a sapere io quale wireless ho (sulla scheda tecnica pc non dice il chipset)?
  11. ok... i use JAS & XXX version to install osx tiger and working... (latest in my laptop 10.4.10 XXX). I install without error so... when i reboot system from HD crash. I read your thread, and i boot from DVD with rd=disk0s1 and osx start. Then i follow your instruction... "create directory KEXT ... etc etc" when i reboot from HD i see that system doesn't work... system stop to run immediatly after copyright lines... some help? PS: sorry for my bad english
  12. Hi AlexIT, i have ASUS F7SR like my signature... thank's to this post to answer me how install tiger... i don't know how upgrade from JAS 10.4.8 to 10.4.11 without patch... only native mac kext..
  13. sembra che la versione xxx 10.4.10 fatta partire con cpus=1 -v -x mi parta... anche se è un po lento per i miei gusti... parte, finisce l'installazione mi chiede di riavviare e poi... nulla al reboot mi rimane il monitor nero con un underscore lampeggiante... che significa????
  14. si ferma li... il portatile non emette alcun rumore di lavorazione ne del dvd ne del'HD... resta in questo limbo fermo...
×