Jump to content

jonit

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About jonit

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Zepto 6625WD notebook help?

    Hi Im am looking for some info on an succesfull osx86 on a Zepto 6625 notebook wich i have, but have so far been unsuccesfull in an osx86 install. Could you please guide med on the right track, anybody with a guide/link that would be helpful? Wich version will work, 10.4 or 10.6 or other? Wich kext is needed etc...? System specs: Zepto Znote 6625WD Notebook CPU. Core 2 Duo 2.4 Ghz T7700 Ram: 4 gb (2*2 GB pc6400 Zepto) Chipset: Intel GM965 + ICH8-M Gfx: NVIDIA Geforce 8600M GT (512Mb) Atheros Communications AR5008X Wireless Network Adapter Broadcom NetLink BCM5787M Gigabit Ethernet 200 Gb sata Hitachi drive Samsung DVD drive sata Regards Jonit
  2. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    Thanks, just the tool i needed, I wasent aware of this tool. But i works perfect now in 1440x900! Jonit
  3. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    Well, thats the point, I cant select the 1440x900 option in system control panel, it dosent show up there at all! There are a lot of other resulutions to choose from but not my monitors native resolotion (1440x900), Why? Maybe I wasent making my self clear enough? Jonit
  4. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    Hi Jimmy Thanks for your reply, but I need a litte more help than that, as i am an novice in editing plists! My com.apple.windowsserver.plist contains this code; attached as .rtf But i dont know what to change? Can you help please! Wich tool do you mean, the universal installer? I dont have the option to choose 1440x900 resulution i osx system settings for screen! Does it mean that the resulution isent support by the driver? regards, Jonit com.apple.windowsserver.plist.rtf
  5. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    Thanks Jimmy Mallman for the great guide for Asus P5K. Just spend hours and hours searching the forum to get an osx86 up and running, and I was allmost there, and then i happily found your great guide, thanks again! I now got an fully funtional retail osx 10.5.6 with all hardware working, well just almost? I cant set the native resulution for my monitor eg. 1440x900? I cant choose my monitors native resolution(1440x900) in the monitor setup in system settings! I have tried to set the option for the native boot resolution in the universal osx86installer, but with no luck, i defaults to 1280x768! What do i have to do to set the right native resolution? My specs are; Motherboard: Asus P5K CPU: Intel Core 2 duo 2.66 RAM: 2 x 2 GB VTech GFX: XFX Geforce 8800 GT 512 MB (applied via EFI strings in the Universal osx86 installer) HD: Samsung 400 GB + Maxtor 500 GB + External WD Mypassport 500 GB (at the moment running the oxs86) Soon i get an dedicated internal drive for that! all set up in perfect dual boot with Vista with EasyBCD 1.7.2 Best regards, Jonit I got dual boot working with EasyBCD 1.7.2! Jonit
  6. I dont understand?, why cant i boot from an sata dvd drive? i´ve just made an succesfull osx86 install (boot-123, retail osx 10.5.4) on a Asus Pk5 MB statinary PC from an sata DVD drive! I have no option to enable/disble ACHI in my zepto 6625 bbios! The retail osx 10.5.4 boots just fine from the boot-123 standard image, but halts at the firewire initialisation! Best regards, Jonit
  7. I´ve tried to install different versions of osx86 (Kalyway 10.5.2, Ideneb 1.3 10.5.5 and Boot-123 with retail osx 10.5.4) and on my Zepto Znote 6625WD NOTEBOOK, but unfortunately with no luck so far. The installation halts at the same place, no matter what version i have tried to install, beeing the place where i tries to initialize the Firewire OHCI port. I´ve included a photo of the halted boot screen, using the boot flag -v. The last lines contaning the errors (as far as i can see) are as follows: (but there may be other errors that I have missed?): IOatacontroller device blocking bus IOCardbridge: start failed Firewire (OHCI) TI id 803a PCI now active, GUID 1111111111111111; max speed s400 Error: Firewire unable to determine security mode: defaulting to full secure Still waiting for root device ... This last message is repeated! And.... nothing happens anymore! Please help, any suggestions are very appreciated. Be aware that i am a total newbie on osx86, so please explain what to do! :censored2: I have Vista ultimate 64 bit installed on first partition, end and empty 2. partition ready for the osx install. System specs: Zepto Znote 6625WD Notebook CPU. Core 2 Duo 2.4 Ghz T7700 Ram: 4 gb (2*2 GB pc6400 Zepto) Chipset: Intel 965PM + ICH8-M Gfx: NVIDIA® Geforce 8600M GT (512Mb) 200 Gb sata Hitachi drive Samsung DVD drive sata
×